Pikali Gerda a színpadon élvezi a hűtlenkedést

Forrás: Facebook/Jóban rosszban -
színpad hűtlenség Pikali Gerda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő legújabb darabjában egy igazi nőt alakít, aki minden szélsőséges érzelmen keresztülmegy, amin csak lehet, pikáns jelenetekkel tarkítva.

A szexi nő szerepébe bújik Pikali Gerda A hűtlenség ára című darabban. Rengeteg érzelmet jelenít meg a színpadon, a szerelemtől kezdve egészen a kétségbeesésig. Az előadásban ugyanis 20 évnyi házasság után szeretné megöletni őt a férje, hogy leléphessen a szeretőjével.

Forrás: Facebook/Jóban rosszban

A férfiak örömére sok ruha is lekerül a színésznőről, miközben intim kapcsolat alakul ki közte és a bérgyilkosa között. A fordulatokkal teli darab nem volt egyszerű a színésznőnek. „Ez a legnagyobb kihívás, mindent eljátszani két és fél óra alatt. Szeretem a szélsőségeket, szeretem minél több színét megmutatni egy karakternek” – mesélte Gerda a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.