"A szakadt farmert nem tudom ki adta rá... de gáz" - Kommentháború Freddie nadrágjáról?

Forrás: Andres Putting -
Freddie Fehérvári Gábor Alfréd Eurovíziós Dalfesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyarország, tűrd be az inged! Ezt üzenték a britek, miután Freddie kockahasat villantott az Eurovízió döntőjében. A magyar kommentelőket viszont nem a jóképű magyar énekes pocija, hanem a gatyája izgatta jobban. A hozzászólásokból szemezgettünk.

"Odatették rendesen, a csajok már az első hang után olvadoztak tuti. Mi Londonból fogunk szavazni és fogadtunk is rà! - írta egy kommentelő az Eurovision Hungary oldalára.

"Szurkolok neked Freddie, de sajnos az idei felhozatal elég jó, vagy 10szám minimum van olyan erős mint Freddie száma! De reménykedjünk hogy beférsz az első háromba!:-)"

"Akiket eddíg láttam "labdába sem rúghatnak"! Hajrá Freddie!!!"

"Háááát, ez a szakadt farmer...mintha vidéken lépett volna fel egy haknin. F*szán bemutatkoztunk, nem hiába vagyunk szegény ország. Még a fellépő ruhájára sincs pénzünk."

Forrás: AFP/Jonathan Nackstrand

"Mi is sajnáljuk, de nagyon sok jó dal és előadó van még Freddién kívül, amiket már a második hallás után dudorászunk, de természetesen szurkolunk."

"Nem maradtam le, es imádtam minden pillanatát. Eszmeletlen amilyen jól énekelt."

"Szavazzatok külföldön levő Magyarok! ..nagyon jó volt a produkció!" - bíztatja társait egy hozzászóló.

Nagyon jól énekelt, remelem h megnyeri. Hajra Freddie! Ráadásul jóképű srác, csak lennék 10 évvel fiatalabb.

Forrás: AFP/Jonathan Nackstrand

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.