Így néz ki a magasból a jeges Balaton – Csodálatos drónfotók!

drón fotó természet Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A télnek is vannak ám csodálatos természeti jelenségei, amiket érdemes megörökíteni. A fagyos Balaton mindenkit megihlet egy kis fotózkodásra, főleg, ha még a nap is süt. 

Lélegzetelállító drónfotók készültek a Balatonról. A négy férfi a nyakába vette Tihanyt és Balatonfüredet, hogy a természet fagyos szépségeit megörökítsék a számunkra.

Szerencséjükre még a nap is sütött, ettől lett igazán szép a végeredmény. Káprázatos látvány, ahogy a tükörré fagyott vízfelszínről visszaverődik a meleg nap sugara. Az állatvilág jelenlegi életébe is bepillantást nyerhetünk, és megnézhetjük, hogy a kacsák és hattyúk miként boldogulnak a faggyal.

A hatalmas magasságokból készült képeken egészben láthatjuk a jég rajzolta mintákat a Balaton vízfelszínén, és néhány tipikus balatoni jellegzetességet is lencsevégre kaptak.

Korábban már az egyik kollégánk, Szakadáti Olivér és Béky-Halász Zoltán is nyakába vette mínuszokat, hogy lefotózzák a nem mindennapi látványt. Az ő sorozatukat itt tudod megnézni.

/1702/_gy_n20172710914

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.