Óriás bakik - Ezeken nevet az internet - Fotó!

fotó baki reklám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Helyzetek, amikor az emberek láthatóan nem gondolkodtak eleget: óriás bakik következnek, amiken jókat lehet nevetni.  

Láttál már olyan plakátokat az utcán, amik valószínűleg nem pont úgy kerültek fel, mint ahogy eredetileg eltervezték? Félrecsúszott arcok, lemaradt végtagok és ehhez hasonlók rendszeresen szembejönnek az emberrel.

Ezt a forgó óriás reklámtáblát sem sikerült jó helyre építeni Forrás: reddit.com

Ilyen például az egyik tömegközlekedési eszközön lévő plakát, melyen egy cuki kisbabát láthatunk életnagyságban. A bibi csak az, hogy az egyik szeme pont egy indexlámpa alá került. Így úgy néz ki, mint R2D2 a Star Warsból, aki nagyon jó fej, de egy kisbabához semmiképp sem hasonlít.

Nem is beszélve a flamingómintás nadrágról, amelyen a motívumok pont úgy végződnek a viselő lába közénél, mintha egy vaginát ábrázolnának. Erről készült is egy fotó, és a cég ezzel reklámozza a termékeit.

Léteznek olyan szituációk is, amikor az ember csak értetlenül gondolkodik azon, hogy a kivitelezőknek vajon mi volt az elképzelésük? Például nem igazán látjuk a logikát abban, hogy a vécépapírtartó és a vécé két külön helységiben van. Kalandvágyóknak találták ki, akik feladatnak érzik, hogy eljussanak mindennap a gurigáig?

/1705/_ri_s201751295550

Ebből is látszik, hogy a teremtőnek volt humora - Fotók!

Néha a legegyszerűbb dolgok lehetnek a legviccesebbek, ha nyitott szemmel jár az ember. Íme, néhány fotó, melyeket megnézve garantáltan nem marad szem szárazon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.