Roy Barraclough halál színész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
81 éves korában hunyt el Roy Barraclough színész. Rövid betegeskedés után érte utol a halál.

Roy Barraclough angol származású komikus színész volt, kit legtöbben a Coronation Street című sorozatból ismertek. Először 1970-ben jelent meg a sorozatban, majd 1986 és 1992 között állandó szereplője volt a produkciónak.

Elhunyt a híres angol sorozatszínész
Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A filmvásznon viharos szerelmi kapcsolatban állt Bet Lynchel, akit Julie Goodyear színésznő formált meg. Elmondása szerint mindig is baráti kapcsolatot ápolt a férfival, hetente 2-3 alkalommal is beszéltek telefonon. Nem csoda ezek után, hogy az asszonyt is megviselte a színész halálhíre.

"Örök kincsként kezelem azokat az éveket, mikor sokat nevettünk és jó hangulatban dolgoztunk együtt. Tudom hülyén hangzik, de olyanok voltunk akár egy házaspár" - mondta Julie.

A gyászhírt a színész szóvívője erősítette meg, aki azt is elárulta, hogy rövid betegeskedés után következett be a tragédia - írta meg a DailyMail.

Szomorú: Meghalt Molly Peters, az első meztelenkedő Bond-lány

Hetvenöt éves korában meghalt Molly Peters. A színésznő volt az a Bond-lány, akit Sean Connery csábított el a Tűzgolyó című filmben. A hírt a hivatalos James Bond Twitter-oldal közölte először, de a halál okáról semmit sem írtak. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.