Hihetetlen házit adott diákjainak a magyartanár

Forrás: Thinkstock -
házi feladat magyar tanár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyári szünet megkeserítője a kötelező olvasmányok, és a rengeteg házi feladat. Egy magyartanár azonban gondolt egyet, és inkább egy listát adott fel a diákjainak arról, milyen éleményeket ne hagyjanak ki a nyáron.

Már javában tombol a nyári szünet, elkezdődtek a táborok és a véget nem érő strandolások. A gyerekek önfeledten élvezhetik a szabadságukat, kivéve, hogy ilyenkor bizony rengeteg feladatot kapnak a tanároktól, amiket szeptemberre mind el kell készíteni.

Megkeseríti a lecke a nyári szünetet Forrás: Thinkstock

Kötelező olvasmányok garmadája várja őket, amiket még az a gyerek is nehezen vesz kézbe, aki egyébként szeret olvasni. Van azonban olyan tanár, aki nem terhelte le feladatokkal a diákokat, inkább arra buzdítja őket, hogy minél több élményben legyen részük.

Eredetileg tavaly egy olasztanár adott fel hasonló listából álló házit a diákjainak, valószínűleg ez ihlette meg a magyartanárt is, ugyanis ő nem kötelező olvasmányokat írt a listára, hanem különböző élményeket, mint például utazás vagy tánc.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.