Rita Ora valószínűleg a Teen Choice Awards miatt mondta fel a Szigetet

Forrás: AFP -
Teen Choice Awards Rita Ora
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rita Ora lépett volna fel augusztus 12-én a Szigeten, de lemondta más elfoglaltság miatt. Kiderült, hogy valószínűleg a Teen Choice Awardson lesz jelenése, és már meg is van a helyettese. 

Rita Ora szinte az utolsó pillanatban lemondta a Szigetes fellépését, pedig már hónapok óta megvolt a szerződése. Egy darabig meg sem indokolták, hogy mi az oka az elállásnak, később kiderült, hogy valamilyen megjelenés miatt kellett lemondania. Ez valószínűleg a Teen Choice Awards lehet, mert az esik nagyjából egybe a Szigettel.

Rita Ora lemondta a fellépését, helyette Iggy Azalea lesz a Szigeten Forrás: AFP

De aggódni nem kell, ugyanis már meg is van, hogy ki fog Rita Ora helyett fellépni: Iggy Azalea! Az énekesnő a Work, a Change Your Life vagy a My Word című dalokkal lett igazán ismert, a Black Widow című számban pedig Rita Orával énekelt duettet!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.