Szex és New York 3 Kim Cattrall Samantha Jones
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas sokk volt minden rajongónak, amikor Sarah Jessica Parker szeptember végén bejelentette, hogy nem lesz harmadik része a Szex és New York filmeknek. Most azonban újra felcsillant a remény a folytatásra, ugyanis a legfrissebb hírek szerint megtalálták Kim Catrall utódját.

A kilencvenes évek kultsorozatából, a Szex és New Yorkból készült film harmadik részét Kim Cattrall már nem vállalta. Több interjúban is hangsúlyozta, hogy nem akar már szerepelni, sőt kolléganőiről sem mondott szépeket. Állítása szerint a másik három színésznővel sosem voltak jóban, és azért is a sorozatot okolja, hogy nem tudott családot alapítani. Nyilatkozatai elszomorították a rajongókat.

Kim Cattrall nem vállalta a Szex és New York harmadik részét Forrás: AFP

Úgy tűnik azonban, mégis van remény arra, hogy még egyszer, utoljára együtt láthassuk a fantasztikus négyest a mozivásznon. A férfifaló Samantha szerepét ugyanis nem más játszaná el, mint a nagyágyú Nicole Kidman. A Star magazinnak kotyogta ki egy bennfentes, hogy a szereplőválogatás után a producerek úgy döntöttek, hogy Kidman a legalkalmasabb arra, hogy pótolja Cattrallt a filmben. Szerencsés egybeesés, hogy Kidman és Sarah Jessica Parker nagyon jóban vannak, így az informátor azt is tudni vélte, hogy Kidman örömmel fogadta a felkérést.

Nicole Kidman lesz az új Samantha Forrás: AFP/2017 Getty Images/Alberto E. Rodriguez




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.