Andy Vajna temető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig helyezték végső nyugalomra Andy Vajnát, a temetői szarkák máris fosztogatják a sírját. A szerettei és barátai által vásárolt értékes szivarokat lopták el róla.

A Bors munkatársai pénteken ellátogattak a Fiumei úti temetőbe, ahol csütörtökön helyezték végső nyugalomra a filmproducert. Amíg tegnapelőtt több tucat kubai szivar hevert Andy Vajna fényképe előtt, amelyeket a barátok, tisztelők hagytak ott „útravalóként", tegnap már alig néhányat lehetett találni. A drágább darabok eltűntek, értékük szerény számítás szerint is félmillió forint – olvasható a lapban.

Felkeresték a temető igazgatóságát, de a főigazgató azt nyilatkozta, csak hétfőn, írásban tud válaszolni a lap munkatársa kérdéseire. Annyit azért megtudtak, hogy nincs megerősített őrség a temetőben, illetve hogy Vajna sírján addig maradnak a virágok, amíg nem kezdenek hervadni.

Forrás: Life.hu/Domszky László

Bocuse d'Or – A jövő héten tartják a szakácsverseny világdöntőjéthttp://www.life.hu/kult/20190127-bocuse-dor-jovo-heten-tartjak-a-szakacsverseny-vilagdontojet.htmlHuszonnégy nemzet csapatainak részvételével rendezik meg a világ legrangosabb szakácsversenyének, a Bocuse d'Or-nak a világdöntőjét január 29-30-án Lyonban; Magyarországot Pohner Ádám képviseli. Kult--A Dal 2019 - Szombaton este lesz a második válogató műsor http://www.life.hu/kult/20190126-a-dal-2019-szombaton-este-lesz-a-masodik-valogato.htmlMa este rendezik A Dal 2019 második válogatóját: a Duna Televízióban és a Duna World csatornán 19 óra 30 perctől látható show-műsorból hatan jutnak tovább az elődöntőbe, és csatlakoznak a múlt heti továbbjutókhoz. KultFotó: Polyák Attila - OrigoHatalmas döntést hozott évekkel ezelőtt Makranczi Zalánhttp://www.life.hu/kult/20190126-hatalmas-dontest-hozott-evekkel-ezelott-makranczi-zalan-szinesz-szinetar-dora-ferje.htmlMakranczi Zalán évekkel ezelőtt döntött úgy, hogy otthagyja az állandó megélhetést jelentő társulati életformát, és csak egy-egy produkcióra szerződik. KultOrigoElhunyt Mary Oliver Pulitzer-díjas költőnőhttp://www.life.hu/kult/20190120-elhunyt-mary-oliver-pulitzerdijas-koltono-rakos-volt.html83 éves korában elhunyt Mary Oliver Pulitzer-díjas költőnő. Kult--Elhunyt Andy Vajnahttp://www.life.hu/kult/20190120-elhunyt-andy-vajna-producer.htmlÉletének 75. évében, hosszú betegség után budapesti otthonában elhunyt Andy Vajna, a magyar és a nemzetközi filmipar meghatározó alakja, filmproducer, a nemzeti filmipar fejlesztéséért felelős kormánybiztos – közölte a Magyar Nemzeti Filmalap vasárnap az MTI-vel. Kult--A Dal 2019: Oláh Gergő és Szekér Gergő az első előválogató győzteseihttp://www.life.hu/kult/20190120-a-dal-2019-olah-gergo-es-szeker-gergo-az-elso-elovalogato-gyoztesei.htmlA Dal 2019 első előválogatóját szombat este holtversenyben Oláh Gergő és Szekér Gergő nyerte 41 ponttal, a harmadik helyen Antal Tímea feat. Demko Gergő végzett, ők 39 pontot kaptak. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.