Elhunyt Ranking Roger ska- és reggae-énekes

Forrás: Thinkstock -
halál Ranking Roger reggae rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindössze 56 évesen távozott az élők sorából Roger Charlery, vagy ahogy a legtöbben ismerik, Ranking Roger ska- és reggae-énekes.

Az 56 éves brit énekest a The Beat együttes és a General Public tagjaként ismerhetik az emberek, de szólólemezeket is adott ki, valamint több zenekar számaiban is közreműködött. A zenész haláláról közleményben tudatták az embereket, a Beat hivatalos Twitter-oldalán jelentették be a szomorú hírt.


„Küzdött, küzdött és küzdött, Roger egy harcos volt. Sajnos néhány órával ezelőtt békében távozott az élők sorából, családja által körülvéve. Roger családja mindenkinek szeretne köszönetet mondani a támogatásért a nehéz idők alatt" – írták. Januárban derült ki, hogy az énekes nagyon súlyos betegséggel küzd: tüdőrákot diagnosztizáltak nála, és két agydaganatot. A múlt nyáron pedig stroke-ja volt – írja a The Guardian.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.