Nem szereti, ha megismerik – 70 éves lett Borbás Gabi Jászai Mari-díjas színésznő

életkor színésznő színház kultúra Borbás Gabi születésnap Jászai Mari-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem szereti, ha művésznőnek szólítják, de azt sem, ha megismerik. Borbás Gabi Jászai Mari-díjas színésznő 70 éves lett. Elárulta: úgy érzi, szerencsés a magánélet és a karrier szempontjából is. 

„A magánéletemben és a munkámban is szerencsés voltam mindig. Immár tizenhárom éve vagyok a Centrál Színház tagja, de nem fogom elfelejteni sem a József Attila Színházat, sem a Radnótit, sem a Petőfit, sem a Városmajori Szabadtéri Színpadot, sem pedig a Játékszínt” – mesélte a Borsnak Borbás Gabi Jászai Mari-díjas színésznő, aki a 70. születésnapját ünnepli.

A lapnak azt is elárulta, mi az, ami kiborítja: „A világból ki tudnak kergetni, amikor leművésznőznek. Én csak Gabika vagyok. Mindenki közvetlen, jó fej nőnek, legfeljebb tehetséges színésznőnek ismer, de ennyi. Nem szeretem ezeket a magasztos jelzőket. Mi több, azt sem, ha megismernek. Szerencsére ha smink nélkül vagyok, nem mindig tudnak azonosítani” – nevetett a színésznő.

Borbás Gabi 70 éves lett Forrás: MTI/Zih Zsolt

Mint mondta: a születésnapjakor eszmélt rá, hány éves is valójában. „Megdöbbenve konstatáltam, hogy sokkal kevesebb van hátra, mint előre. Lényegében örülök, ha van még szép öt évem, de őszintén szólva nagyon félek a betegségektől” – mondta Borbás Gabi. De mindenkit megnyugtat: nincs semmilyen egészségügyi panasza.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.