szingli Sarah Jessica Parker Szex és New York Blake Lively
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, a divat és a szinglik istennője, Carrie Bradshaw visszatér a mozivászonra - de Sarah Jessica Parker, a karakter eddigi megformálója helyett új színésznő alakítja minden idők leghíresebb pasivadászát.

A Szex és New York sorozat imádói nem voltak maradéktalanul elégedettek, amikor kedvenc tévésorozatukat a moziban látták viszont. Ennek ellenére a producerek úgy vélik, van még néhány bőr, amit még bőven le lehetne húzni a témáról.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A négy szingli-ikont - Carrie, Samantha, Charlotte és Miranda - alakító színésznő mára igencsak kiöregedett az egykori filmszerepből. A legújabb tervek szerint egy új moziban bemutatják Carrie New Yorkba érkezését és fiatalkorát. "Szó sincs arról, hogy Sarah Jessica és a többiek visszatérnének. Új színt akarunk vinni a Szex és New Yorkba, ezért a terv az, hogy Carrie-t visszarepítjük abba az időbe, amikor tizenkilenc évesen először érkezik Connecticutból a Nagy Almába, és viszonyt kezdett egy nála jóval idősebb férfival" - pletykálta el egy bennfentes.

Persze az is kérdés, ki lenne alkalmas arra, hogy a stílusikon újságíró helyébe lépjen. A legújabb pletykák szerint a Szex és New York producerei Blake Lively-t, a Gossip Girl huszonhárom éves sztárját szemelték ki a szerepre. Blake remek választás lenne, ugyanis ránézésre kicsit hasonlít Sarah Jessicára, ráadásul nagyon tehetséges, és divatikonnak sem utolsó - a Chanel következő kampányában is szerepel majd.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.