A fesztiválon kívül is van élet - itt egyél és igyál Sopronban

fesztivál koncert szórakozás Sopron program
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap a VOLT sajtóirodájában egy percre elakadt a lélegzetem, mert arról susmorogtak az emberek, hogy mindjárt érkezik SP. És én erről nem is tudtam?

Tipp! Nézd meg, mi történt a VOLT fesztivál 1. napján! Katt ide!




Forrás: www.sziget.hu/volt (Fotó: Somay Márk)
Forrás: www.sziget.hu/volt (Fotó: Somay Márk)

Corso étterem

Előfordul, hogy az ember lánya a fesztivál idején nem eszik rendesen, de abból csak a baj van a végén. A VOLT területe is hemzseg a kajáldáktól, de jól esik néha kimenekülni a lezárt területről és Sopron gyönyörű városában megtölteni a hasunkat. Választék bőven van, és talán mondanom se kell, de a fesztiválozók a legtöbb helyen 10-20 százalékos kedvezményben is részesülhetnek. Mi a Corso étterem ajánlatára csábultunk el, ami 20 százalék kedvezményt ígér a karszalagos látogatóknak a főételek árából.

www.corsoetterem.hu
www.corsoetterem.hu

A teraszon telepedtünk le, ami egy hétköznapi kis étkezde benyomását keltette, de az ételek minősége és felszolgálása arra engedett következtetni, hogy ez egy ennél jóval flancosabb hely. És tényleg! A mosdó meglátogatásakor fényderült arra, hogy ez egy igényes étterem. Végül nem a kedvezményes ajánlatot választottuk, hanem az 1000 Ft-ért már elérhető menükből válogattunk, amik között mindenki megtalálta a magának valót. És volt, akibe még ezek után is fért egy kis fagyi.

Sopron, Várkarület 73.
http://www.corsoetterem.hu

Dömötöri cukrászda

Úgyhogy elindultunk a Dömötöri cukrászdába, ami az egyik leghíresebb cukrászda a városban. Ez aztán a fagylaltkedvelők paradicsoma, ugyanis naponta 30 féle fagylaltból válogathatnak a nyalásra vágyók.

www.domotoricukraszda.hu
www.domotoricukraszda.hu

Ez már-már a bőség zavara! De akár az egészet is végigkóstolhatja az ember, mert a 100 fős teraszon közben elhűsölhet a napernyők árnyékában.

Sopron, Széchenyi tér
http://www.domotoricukraszda.hu

Gyógygödör borozó

Tavaly azt hittem, hogy a csajok csak viccből nevezik a soproni iszogatós törzshelyüket Gyógygödörnek, de most szembesültem vele, hogy tényleg ez a becses neve. Persze az emberek nem józanodni járnak ebbe a hűs pincehelyiségbe, hanem inkább jól berúgni.

www.gyogygodor.hu
www.gyogygodor.hu

A gödör hemzseg a fesztiválarcoktól, akik már felfedezték ezt a jó bort áruló, szép mulatóhelyet Sopron legvarázslatosabb részén. Ugyanakkor a borozó a helyi papák pletykahelye is: már alig tudnak járni, de egy jó fröccsre még lejönnek a régi cimborákkal. Mi is elfogyasztottunk pár kancsó fröccsöt a lányokkal potom összegekért - egy kancsó bor 600-700 Ft - és már az esti kedvünket megalapozva indultunk vissza a fesztiválra.

Sopron Fő tér 4.
http://www.gyogygodor.hu/




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.