Magyar jópasik testközelből - A legszexibb férfiak a színpadon

színház színész férfi szórakozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tedd a kezed a szívedre, és valld be: színházba járni néha nemcsak a darab, hanem a benne játszó férfiak miatt is érdemes. Most, hogy Kamarás Iván, Csányi Sándor és Fenyő Iván is túl vannak az ügyeletes szépfiú korszakon, megengedjük a húszas éveik végén és a harmincas éveik elején járó színészeknek, hogy szenvedélyes játékuk mellett izzó pillantásukkal, lehengerlő sármjukkal csavarják el a fejünket néhány órára.

1. Mátyássy Bence

A sötét, cikázó egérszemek, a szépen metszett, fiús arc és az a szexi anyajegy az arcán elég ahhoz, hogy a jelenleg a Nemzeti Színház társulatában játszó, harmincéves színész zsebre vágja a szívünket. Főleg, ha tudjuk róla, hogy imád mindent, ami veszélyes, ezért filmben és színházban sem kér a kaszkadőrből. Akinek az állóképek nem elégítik ki a szépérzékét, keressék a The Room magazin backstage videójában a csuklyás fiatalembert, vagy váltsanak jegyet a Nemzeti két új darabjára - az Egy lócsiszár virágvasárnapja és A tanítónő címűre.

Fotó: Szabó Balázs [origo]
Fotó: Szabó Balázs [origo]

Kattints a galériáért!



2. Telekes Péter

A 29 éves színész első ránézésre tipikusan kedves arcú, jófej vidéki srác, aki ugyanolyan hévvel udvarol a tizenéves kamasz lányoknak, mint a nyolcvanéves néniknek. Azért a színpadon nem ilyen egyértelműen beskatulyázható. A ragyogó, tiszta kék tekintet gazdája a Felvidéken született, és már harmadéves korában a Vígszínházban játszott. Néhány év Bárka Színház-as év után ismét a Víg gárdáját erősíti. Itt a hamarosan bemutatandó Punk Rock című drámában is játszik, amely a most élő fiatalok problémáira koncentrál. Szomorú, hogy ezek a bánatos kutyaszemek egyetlen nőnek szólnak az elkövetkező időben. Telekes Péter felesége Csuja Fanni, és nemrég megérkezett az utánpótlás is.

Forrás: barka.hu
Forrás: barka.hu

Még több kép a galériában!



3. Fehér Tibor

Magazinos fordulattal élve szemtelenül fiatal, 1988-as születésű, izzó tekintetű Fehér Tibor, aki mindössze 22 évesen játszotta el Bánk bánt a Nemzeti Színházban. "Megvan a jó modorú oldalam is, de a fenegyerek könnyen kibukik belőlem" - jellemzi magát egy interjúban, ahol azt is elárulja, hogy sokszor tett rossz fát a tűzre. Tervező típus, aki már most tudja, hogy Budapesten kívül akar élni egy nagy családi házban három gyerekkel - igaz, a társát még nem találta meg. Lányok, jó lesz sietni, mert a művész úr türelmetlen típus.

Forrás: nemzetiszinhaz.hu
Forrás: nemzetiszinhaz.hu

Kattints a képre!



4. Mészáros Béla

Nem tipikusan szépfiú, inkább a főhős jó barátja karakter, de van benne valami, amitől beindul az agyunk (is). A színművészetin Fenyő Iván osztálytársa volt, barátok, ezért pontosan tudja, milyen hatással van a nagy siker az emberre, és nem vágyik rá. Kasszasikerek helyett inkább a színpadot és a focit választja, a színészválogatott tagja. Októbertől többek között A filozófus című darabban is játszik a Katona József Színházban.

Forrás: poligamyfilm.hu
Forrás: poligamyfilm.hu

A képre kattintva galéria nyílik!



5. Száraz Dénes

Ez a szőke, kék szemű felvidéki színész abban a hazafias sörreklámban vált egy csapásra ismertté, amely igencsak megosztotta az országot, mi viszont egyöntetűen megszavazzuk jó pasinak. A 31 éves színész kamaszkora óta tudta, hogy ezt a hivatást akarja űzni, jelenleg az Új Színház gárdáját erősíti. Ha nem a színház közelében van, akkor biztosan sportol valahol, hiszen amatőr szinten triatlonozik, hegyet mászik, vagy sportműsorokat néz.

Forrás: ujszinhaz.hu
Forrás: ujszinhaz.hu

Kattints a többi képért!



6. Szabó Kimmel Tamás

A nevét beírva a keresőbe, a Google Instant első helyen ajánlja fel a "Szabó Kimmel Tamás barátnője" kifejezést, amely egyértelműen jelzi, hogy a 26 éves színész miatt valószínűleg sok lány megfordul a Nemzetiben. Idén ősztől például a Hamlet és a Szent Johanna darabok alatt is nagyobb lehet a nők aránya a nézőtéren. A Made in Hungária után egy csapásra ismertté vált tehetség Szily Nórának elmondta, hogy nem akar belegondolni abba, mennyire tartják szívtiprónak, mert akkor ezt elkezdené kihasználni, elszállni pedig nagyon nem szeretne. A zsiványság viszont más kategória, azzal teljes mértékben tud azonosulni.

Fotó: Gordon Eszter
Fotó: Gordon Eszter

Kattints a galériáért!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.