Gyorshír! Kórházba került az X-Faktor egyik döntőse - Bizonytalan az állapota

X-Faktor tehetségkutató műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy szerencsétlen lépés miatt bizonytalan az X-Faktor 2011 egyik döntősének, Bagosi Alexának a szerepése a ma esti első show-ban.

A pénteki közös próbán Bagosi Alexa, a 24 év alatti lányok kategóriájának indulója rosszul lépett tánc közben, és kifordult a bokája. Nagy Feró mentoráltja nem tudott lábra állni, azonnal elvitték az ügyeletre orvosi kivizsgálásra.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Egyelőre nem tudni, mennyire súlyos az állapota, éjszaka rögzítőkötésben aludt. Az orvosok szerint hat hetet is igénybe vehet a teljes regeneráció, a következő időszakot biztosan ebben a bokarögzítőben kell eltöltenie. Ma reggel erős fájdalmai voltak, bizonytalan, vállalni tudja-e a ma esti szereplést az első élő show-ban.

Alexa mindenképpen szeretne színpadra lépni, hiszen nagyon fontos számára az X-Faktor. A végső szót azonban nem ő, hanem az orvos mondja ki késő délután.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.