Megasztár 6: "Túlgörcsöltem az egészet" - Csúnyán beégett a Sugarloaf volt énekesnője

tehetségkutató Megasztár 6 sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sugarloaf Era kínos előadása hagyta a legmélyebb nyomot a Megasztár 6 válogatásán. A pornózással is próbálkozó lány egy Amy Winehouse dallal próbált visszatérni a szakmába. Nem sikerült neki.

Tipp! Hazakísértük Kingát a párbaj után. Kattints az exkluzív képekért!




Fotó: Szabó Balázs
Fotó: Szabó Balázs

Kattints a képre a galériáért!

Az utána következő Ádámnak Bereczki Zoltán volt a példaképe, de a produkció szégyent hozott az operetténekesre: egyetlen szavazatot sem kapott. Az Operettszínházból érkezett Kökény Pál magabiztos fellépése csak Mester Tominak nem jött be, mert szerinte a srác túlmozgásos volt.

Takács Vivien Mirjam élete egyik legrosszabb döntését hozta meg, amikor a már meglévő Izraelbe szóló repülőjegyére fittyet hányva inkább elment a Megasztár castingra szerencsét próbálni. Vivi annyira hamisan énekelt, hogy Mester Tamás szerint jobban járt volna, ha elutazik a Szentföldre - ha Izraelbe nem is, az adásból repült.

Nagy Renáta Tóth Gabi Érte megérte című dalával három szavazatot gyűjtött be, csak Falusinak nem jött át a dolog. Vele ellentétben Bereczki az eddigi legjobb produkciónak találta az előadást.

Az előző szériából hamar kihullott Csonka Andreas nagy tervekkel érkezett a válogatásra, akárcsak tavaly, idén is azzal a céllal nevezett be a műsorba, hogy ő legyen az év hangja. Bochkor szerint Andreas 39 alkalommal "jeee"-zett, ami már annyira zavaró volt a zsűri számára, hogy Bereczki pont emiatt nem szavazott rá, de az ő zöldje nélkül is továbbjutott.

Tipp! A világ leghíresebb férfi alsótestei! Kattints a galériáért!




A kötelező mókás jelentkezők után következett a nigériai származású Etelka, de ő is csak két szavazatot kapott különös előadásával. A Tiszaújvárosból érkezett Evelin az utolsó pillanatban kapta meg az esélyt Bereczkitől, de Falusi szerint az énektudásán még bőven van mit csiszolni.


A lúzerek után egy furcsán felöltözött fickó állt Bochkorék elé, hogy egy Madonna dal előadásával okozzon pár vidám percet - nem sok sikerrel. Gerendás Péter elsőszülött fia egy Five dallal vette le a lábáról a zsűrit, tovább is jutott a legjobb huszonnégy közé.


A tizenötéves jazzénekes lány is megkapta a lehetőséget, hogy a következő adásban is bizonyítson.

Era, a Sugarloaf szebb napokat is látott énekesnője hiába sírta vissza a zenekarral átélt sikereket, a válogatáson nyújtott teljesítménye nem volt elég a visszatérésre.



Szakos Andrea is továbbjutott, produkciója mellett még Liptai Claudia sem ment el szó nélkül.


Tipp! Így buliznak a TV2 megasztárjai! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.