Kupidó nyila nem válogat - A legszebb szerelmi vallomások sztároktól

szerelem vallomás celeb sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Híres idomaira köthet biztosítást J.Lo, a szívét már sokszor összetörték büntetlenül. Madonna a kabbala filózófiája szerint szeret szeretni - de ez sem garantálhatja, hogy 23 éves kedvese örökre mellette marad. Persze akadnak olyanok is, akik szerint a szerelemben nem kell értelmet keresni: jön, az egekig emel, mi pedig nem tehetünk mást, mint bízunk benne, hogy nem kell fájdalmas zuhanásra ébrednünk. Egy csokorba szedtük nektek kedvenc sztárjaink vallomásait a világ legszebb és legijesztőbb érzéséről.

"Azt hiszem, az igaz szerelem abban különbözik egy fellángolástól, hogy kölcsönös: ha csupán az egyik fél érzi, az nem valódi szerelem." -Vajon akkor is így véledetett Sean Penn, amikor exfelesége, Madonna a rendőrséghez fordult, amiért a zsenális színész-rendező rendszeresen bántalmazta? Akárhogy is, mára biztosan megtanulta: egy szerelmes férfinek kompromisszumokat is kell tudni kötni.

AFP/Photo12
AFP/Photo12

Madonna és Sean Penn a Sanghaji meglepetés c. közös filmjükben

"Minél hatalmasabb a szerelmed, annál nagyobb a vele járó szenvedés is." - Szegény Jennifer Aniston: nem meglepő, hogy annyi évvel válása után még mindig Mrs. ex-Brad Pitt sokak számára.

"Semmi sem helyettesítheti az igaz szerelmet, amikor valaki képes azt mondani a másiknak: nem számít, ha rosszat tettél, ennél az asztalnál mindig lesz helyed." - Nem csoda, hogy Tom Hanks olyan hitelesen alakította a hősszerelmes Forrest Gumpot: ő és a párja valóban úgy lehetnek, "mint a borsó meg a héja".

"Akkor tudod, hogy igazán szerelmes vagy, ha semmi másra nem vágysz, mint hogy a párod boldog legyen - még akkor is, ha te nem osztozhatsz vele ezen a boldogságon." - Nem véletlen, hogy Julia Roberts a kedvenc romantikus filmjeink sztárja: a páratlan mosoly mellé arany szív párosul.

"Amikor szerelmes vagy, mindent sokkal tisztábban látsz." - Talán ez lehet az oka annak, hogy John Lennon egy életen át hűséges maradt szívében szerelméhez, Yoko Onóhoz... és megírta a világ egyik legszebb szerelmes balladáját, a Jealous Guyt.

AFP
AFP


"Van valami veszedelmes a szerelemben: amikor egy másik ember kezébe adod a szívedet, tudod, hogy többé nem te diktálod a szabályokat. Ez pedig egy olyan lány számára, mint én - aki mindig igyekszik keménynek látszani - nagyon nagy lépés." - Bár Beyoncé slágerei szinte mind az erős, független csajokról szólnak, a "Single Lady"-k istennője úgy tűnik, sokkal érzékenyebb, mióta édesanya lett.

"A világ legnagyobb bátorsága úgy szeretni, hogy semmit sem várunk érte cserébe, hiszen senki sem szeret pofára esni. Amikor feltétel nélkül szeretünk valakit, bátran felnyitjuk előtte a lelkünket, még akkor is, ha ez sokszor fájdalommal jár." - A pop és a kabbala királynője legújabb dalában a gátlástalanság gyönyöreiről énekel, és megvadult lányként jellemzi magát, de Madonna művész énje és magánember énje egészen másképp gondolkodik a férfi-nő kapcsolatokról.

"A szerelem nekem azt jelenti, hogy valaki a szemembe mondja: veled akarok lenni életem végéig, és ha szükséged lenne rá, egy repülőgépből is kiugranék érted." - Azért kíváncsiak lennénk, melyik az a pasi, akiért Jennifer Lopez levetné magát egy repcsiről... vagy akár egy létra tetejéről.

"Egy okos lány csókol, de nem szeret, figyel, de nem hisz, és távozik, mielőtt faképnél hagynák." - A szexistennő Marilyn Monroe talán soha nem ismerhette meg az igaz szerelmet: amikor még képes volt bízni benne, a férfiak kihasználták, amikor pedig Arthur Miller óvni és szeretni akarta, a szőkeség már nem hitt a szép mesékben...

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kattints a képre a galériáért! (18+)


"A szerelem gyönyöre alig egy pillanat, ám a szerelem fájdalma egy egész életen át elkísér." - Hollywood aranykorában divat volt hangzatos, drámai kinyilatkoztatásokkal megbotránkoztatni a prűd amerikaiakat, de azért ez mégiscsak túlságosan melankolikus szemléletmód, kedves Bette Davis.

"Szeretni valakit annyit jelent, mint fontosabbnak tartani őt a pénznél." -
Ki hitte volna, hogy a Strangers in the Night és a Somethin' Stupid című, romantikus slágerek égszínkék szemű előadója, Frank Sinatra ilyen racionális a szerelemben.

"A szív követelőző: akit akar, azt megszerzi. Ebben nincs logika. Találkozol valakivel, belezúgsz, és véged." - Most már világos, miért szól Woody Allen szinte minden egyes filmje egy viharos szerelemről, amely óriási pusztítást végez maga körül, majd továbbszáll a széllel.

"Nekünk nőknek van egy pontunk, amelyet ha egy férfi megérint, azonnal a csúcson vagyunk: a szívünk." - Antonio Banderas nagyon finoman érinthette meg azt a bizonyos pontot, hiszen Melanie Griffith majd' húsz éve szemmel láthatóan ragyog a szerelemtől chicco latinója mellett.

Tipp! Exkluzív képek az Éden Hotel szereplőiről, nézd meg őket közelebbről! Kattints a galériáért!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.