színésznő színész celeb sztár születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ötödik X fontos mérföldkő egy ember életében, ám a következő sztárok is azt bizonyítják, hogy a kor csupán egy szám, és tényleg annyi idős valaki, amennyinek érzi magát.  

Tipp! Hazakísértük VV Esztert! Kattints az exkluzív képekért!


1. Sheryl Crow - február 11.

Lance ArmstronggalSheryl Crow Imaging Centert


AFP
AFP


2. Jon Bon Jovi - március 2.

A '80-as évek tinibálványáról nehéz elhinnünk, hogy lassan az 50. születésnapjához közeledik, hisz az idő múlásával egyre szívdöglesztőbb a külseje. Jon Bon Jovi úgy gondolja, hogy jó sok előnye van ennek az életkornak, és egyáltalán nem érzi magát öregnek. Egy interjúban azt nyilatkozta, hogy nem szeretne a következő Mick Jagerré válni, de ebben a pillanatban nem lát okot arra, hogy abbahagyja a zenélést. Közel 30 éves pályafutása alatt csupán a haja lett rövidebb, de ennyi év után is még mindig nagyon népszerű, ezért az sem lehet véletlen, hogy szerepet kapott a Szilveszter éjjel című romantikus filmben. A zenész nem egy tipikus rocksztár, hisz a koncertezés mellett gyakran fellép jótékonysági rendezvényeken, valamint létrehozott egy saját alapítványt is, amelyen keresztül több száz otthon épült a hátrányos helyzetű családoknak.

Szerinted ki nyeri a VV5-öt?





AFP
AFP


3. Marcia Cross - március 25.

Az amerikai színésznő is néhány hét múlva lesz 50 éves, s bár a hírek szerint szépségét a botoxnak köszönheti, mégis ragyogóbban néz ki, mint fiatalabb pályatársai. Marcia tavaly forgatta a Született feleségek utolsó évadját, és azt mondta, készen áll végleg elhagyni a Lila Akác közt. Az elmúlt években a színésznőnek kijutott a jóból és a rosszból egyaránt, hisz 2009 elején férjét bőrrákkal diagnosztizálták, ami az egész családnak komoly lelki terhet jelentett. A vörös szépség a jövőben szeretne főállású anya lenni, és több időt szentelni a hobbijainak: utazgatni, múzeumokba járni, vásárolgatni. Amellett, hogy részt vesz a The United Way és az UNICEF programjában, a színésznő a Feeding America nevű jótékonysági szervezet szóvivője is. "Fájdalmas érzés belegondolni, hogy mennyi gyermek éhezik a világon. Különösen azóta érzem át ezt a problémát, amióta édesanya vagyok" - nyilatkozta nemrég a sztár.

AFP
AFP

Tipp! Hazakísértük VV Esztert! Kattints az exkluzív képekért!


4. Paula Abdul - június 19.

Michael Jackson Rolling Stones. Jeff Brattonnal"Lehet, hogy nem én vagyok a világ legjobb táncosa vagy a legtehetségesebb énekesnője, de szórakoztatóművész vagyok, és mindig úgy végzem a dolgom, ahogyan a szívem diktálja."


AFP
AFP


5. Tom Cruise - július 3.

Az egykori Top Gun pilóta napjaink egyik legellentmondásosabb híressége. Tom Cruise megnyilvánulásai állandóan megbotránkoztatják a világot, amit leginkább különös gyereknevelési elveinek és szcientológiai hittérítéseinek köszönhet. A színész mindettől függetlenül továbbra is nyitott az újabb filmekre, és szinte szünetet sem tart a forgatások között, bár az elmúlt években inkább bukásokkal, mint sikerekkel büszkélkedhetett. A hollywoodi szupersztár Fantom protokoll című mozija az előrejelzések szerint azonban a 2012-es év legnagyobb kasszasikere lesz, ezért Tom nyáron büszkén ünnepelhet: "50 éves leszek július 3-án, és ebből az alkalomból hatalmas bulit szervezek. Beutazom az egész világot, és azt mondom az embereknek: Hé, ma vagyok 50 éves. Hol van a partim?"

AFP
AFP


6. Jodie Foster - november 19.

A kétszeres Oscar-díjas színésznő talán legemlékezetesebb szerepe a Bárányok hallgatnak című film FBI-ügynöke, ám legújabb filmjében (Az öldöklés istene) ismét remekel, és fantasztikus alakítást nyújt. Az idei Golden Globe-gálán - ahol Fostert a legjobb főszereplőnő díjára jelölték - a sajtóban ritkán látott fiaival együtt jelent meg, ami azért lepte meg a közönséget, mert a színésznő mindig is erősen védte a magánéletét, és soha nem reagált a szexualitására irányuló pletykákra. A ceremónián Jodie lenyűgözően nézett ki váll nélküli zöldeskék ruhájában, és ahogyan végigsétált a vörös szőnyegen, szinte hihetetlen, hogy nemsokára 50 éves lesz.

AFP
AFP

Tipp! Tóth Gabi esélyei megmaradtak Bakura. Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.