Eljegyzés, celebvillantások - Heti bulvárkoktél

Tóth Gabi eljegyzés Magdolna hercegnő kim kardashian Keresztes Ildikó Zámbó Krisztián Bulvárkoktél Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten eljegyezték Európa egyik legcsinosabb hercegnőjét, és az x-faktorosoknak is igen sűrű hetük volt. Íme a Life.hu heti bulvárkoktélja.

Cicik és celebek

A héten kiderült, hogy hazánk egyik legnépszerűbb énekesnője, Tóth Gabi is beállt a szilikonmellű hölgyek táborába, és nagyobb kebleket csináltatott magának. Hogy erre miért is volt szükség, arról korábban itt írtunk. Jennifer Lopeznek pedig már-már szokása a mellbimbóvillantás - vajon mással nem tud címlapra kerülni a kerek fenekű szépség?

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Zajlik az élet az X-Faktor sztárjai körül

A héten betörtek az X-Faktor egyik legismertebb sztárjához, Zámbó Krisztiánhoz. A betörők szétdobálták a ruhákat, a tévét és Zámbó Jimmy portréját is elvitték, sőt, egy üveg sört is megittak a konyhában. A tehetségkutató mentora, Keresztes Ildikó pedig nem tud szabadulni férjétől. Közös vállalkozásuk ugyanis összeköti őket, a hivatalos ügyek miatt napi kapcsolatban kell maradniuk. A témáról itt olvashatsz bővebben.

rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv

Eljegyzés és romantika

A héten eljegyezték Európa egyik legcsinosabb kékvérű hölgyeményét: Magdolna svéd hercegnő és amerikai barátja, Christopher O'Neill hamarosan egybekelnek. Kim Kardashiannak is van oka a boldogságra. A formás fenekű celeblány ugyanis Rómában ünnepelte születésnapját kedvese, Kanye West társaságában. A pletykák szerint eljegyzés is történt az örök városban, hiszen azóta Kim ujján egy hatalmas gyémánt díszeleg...

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.