Leitz, hogy időben befejezd!

Leitz pr-cikk irodaszer nyereményjáték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeretnéd úgy zárni a munkanapot, hogy mindennel időben elkészültél és tiszta, rendezett íróasztalt hagysz magad után? A LEITZ termékeit használva minden egyes nap megtapasztalhatod ezt az érzést és most még ajándékot is kaphatsz mellé!

Forrás: Leitz
Forrás: Leitz

Hogyan teszik lehetővé a LEITZ irodaszerek, hogy mindig időben és elégedetten fejezd be a munkát?

1. Hatékony munkakörnyezet
Értékes perceket takaríthatsz meg munkád során, ha a gyakran forgatott dokumentumok, katalógusok mindig kéznél vannak. Használj Leitz irattálcákat, iratpapucsokat, fiókos irattárolókat! Így minden a helyére kerül és gyorsan előkereshető lesz.

2. Innovatív megoldások
A Leitz elkötelezettsége a kutatások és fejlesztések terén biztosítja a termékek folyamatos megújulását és hozzájárul ahhoz, hogy a Leitz termékek kialakítása, megjelenése igazodjon a változó felhasználói igényekhez. Jó példa erre a szabadalommal is védett Combifile lefűzhető genotherm, melyet a visszahajtható lefűzőrésznek köszönhetően bármikor könnyen magaddal vihetsz akár egy tárgyalásra mész, akár otthon szeretnéd folytatni a munkát.

3. Friss, üde színvilág
Közérzetünk, hangulatunk nagymértékben függ a minket körülvevő színvilágtól, így az általunk használt irodaszerek színe is hatással van ránk és munkavégzésünkre. Bizonyított tény, hogy azok a munkavállalók, akik saját ízlésüknek, személyiségüknek megfelelően rendezik be irodájukat, hatékonyabban képesek dolgozni! Dobd fel irodád hangulatát a LEITZ WOW lakk-és metálfényű termékcsalád termékeivel - iratrendezőkkel, irattálcákkal, tárolódobozokkal, tűzőgéppel, lyukasztóval - és dolgozz energikusabban, hatékonyabban!

Forrás: leitz
Forrás: leitz

A jól végzett munka jutalma

Ha 2012. november 1. és 2013. március 31. között vásárolsz Leitz termékeket, nem csak hatékony munkaeszközökkel, de értékes ajándékokkal is gazdagodhatsz! Vegyél részt a LEITZ hűségprogramban garantált Leitz és GUESS ajándékokért!
Hogyan vehetsz részt a promócióban?
1. Vásárolj 2012. november 1. és 2013. március 31. között promóciós matricával ellátott Leitz iratrendezési termékeket a hivatalos Leitz viszonteladó partnereknél (online vásárlási lehetőség a www.leitz.com/time weboldalon)!
2. Gyűjtsd a pontokat a termékeken található matricákról a promóció weboldalán!
3. Váltsd be a pontokat értékes ajándékokra - LEITZ ajándékcsomagra, GUESS ékszerekre vagy GUESS karórára!
További információért látogass el a promóció weboldalára (www.leitz.com/time) és máris indulhat a pontgyűjtés!

Nyereményjáték

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.