Két lány és egy fiú maradt az X-Faktor döntőjében

X-Faktor Szabó Dávid kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor szombat esti adásában már csak ketten jutottak tovább a döntőbe párbaj nélkül, a másik két énekesnek párbajoznia kellett.

Végéhez közeledik az X-Faktor 2012-es évada. A szombat esti élő show-ból már csak ketten jutottak tovább a döntőbe párbaj nélkül: Antal Timi és Oláh Gergő. Nem kapott elég szavazatot a nézőktől és párbajoznia kellett Csobot Adélnak és Szabó Dávidnak.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Nánási Pál
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Nánási Pál

A produkciók után a 2012-es évadban utoljára a mentorok kezében volt a döntés. Geszti Péter szakmailag megalapozott véleményt alkotott, amely szerint Dávid volt jobb. Malek Miklósnak mind a két produkció tetszett. Ugyan igazat is adott Geszti Péternek, de úgy érezte, hogy Adélban nagyobb az "X", ezért Dávidot küldte haza. Keresztes Ildikó szerint mind a két versenyzőnek a színpadon a helye a jövőben. Szerinte is Dávid tart szakmailag előbbre, így ő is Adélt küldte haza. Nagy Feró elmondta, hogy a döntésével nem ért egyet, majd Dávidot küldte haza azért, hogy a nézői szavazatok számítsanak. A nézők Szabó Dávidot nem szerették volna a fináléban látni, így neki kellett búcsúznia a versenytől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.