Caramel ismét nehéz döntést hozott: kiejtette Karai Annát, a hörgős lányt

Caramel élő adás The Voice Henderson Dávid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A múlt heti adáshoz hasonlóan ma este is 12 versenyző lépett színpadra, s közülük ismét távozott négy énekes - a nagy port kavart kieső, Mohamed Fatima már mosolyogva figyelte az adást a nézőtérről. Ma este botrányban nem, viszont rengeteg kiváló produkcióban lehetett részünk - no meg a vívódó Caramel látványában.

Követve a tematikát, elsőként ismét Szabó-Kimmel Tamás énekelt egy kicsit, majd őt Bakonyi Zsolt követte Malek Andi csapatából. Energiában és jókedvben nem volt hiány, és a stylist sem veszített lendületéből a fellépőruhák tekintetében. Mező Misin is csillogós zakó feszült, és egy rosszul sikerült színpadi alakításnak minősítette Zsolt előadását, Caramelnek emellett a hamis hangokkal is problémája volt.

Malek Andi másik "fia", a hosszú hajú Schrott Péter egy Aerosmith dallal próbálta elvarázsolni a közönséget, ami ráadásul sikerült is - annak ellenére, hogy a szélgépet túltolták kicsit. A finnyás Caramelnek és Misinek is tetszett az előadás, Somló Tamás is egyedül csak a pózolásba tudott belekötni.

A rock után egész más stílust, egy cigány dalt hozott Torzsa Gabi, ami jó lett volna, ha többet hallunk Gabi hangjából, bár tudható volt, hogy betegen kellett színpadra állnia. A muzsikus családban felnőtt Misi hiányolta az életigenlést, Caramelnek pedig édesanyja húslevese jutott eszébe a dalról.

Szenvedélyes oldalával jelentkezett a tatár származású Husnullina Regina, aki Somló Tamás csapatát erősíti. Regina nemcsak zongorán kísérte magát, de eközben különleges kisugárzásából és hangjából is kaptunk egy jókora ízelítőt. Az Alicia Keys dal még Malek Andinak is tetszett, Caramel pedig majdnem szerelmes lett Reginába.

Jópofa és jóleső stíluskavalkádot hoztak össze ma estére, hiszen Kriszta Réka Piroska Majka Belehalok című slágerét dolgozta fel. Caramelnek tetszett Réka stílusa és szenvedélye, Misi pedig Réka szemét és keserűségét emelte ki.

Majka dala után a Majka-hasonmás Weisz Viktor lépett színpadra. A cél az volt, hogy mindenki kicsit belehaljon az Emlékül című dalba, s bár Viktor néha kicsit túladagolta a szenvedélyt, nagyon jó előadást nyújtott. Misinek tetszett a dal igazsága, Andinak a férfi szíve és lelke, de mindketten igyekezték lebeszélni egy bizonyos énektechnikai manírról.

A párbajesték egyik legnagyobb szenzációja volt Agárdi Szilvi és Pál Dénes kiváló kettőse, most már csak Dénes énekelt a továbbjutásért. Misi versenyzője a francia dalban is megmutatta különlegesen mély hangját és tiszta lelkét. Andi bár megdicsérte a produkciót, hiányolta a rosszfiúságot, de Misi pont Dénes eszköztelenségét emelte ki - Somló pedig egyenesen győzelmet jósolt a fiúnak.

A duci, ám cseppet sem gátlásos Pákai Petra Britney Spears dalából elkészítette az első hallgatható verziót, bár erős hangjának nem nyújtott túl nagy teret. Caramel nagyon haragudott a lányra, mert szerinte paródiát látott, Andi pedig a bevállalósságot hiányolta.

Misi utolsó versenyzője, a magabiztos Bűdi Szilárd egy nehéz Robbie Williams dallal próbálkozott, s bár nem sikerült minden hangot tisztán kiénekelnie, nem volt rossz az előadás. Andi és Tamás aggódott Szilárd hangjának terhelhetősége miatt, Caramel pedig jobban örült volna egy blues-dalnak és a magabiztos Szilárdnak.

Caramelt versenyzője, Gájer Bálint maximalizmusa már kezdte kikészíteni, de úgy látszik, nem hiába: a Michael Jackson dal swinges átirata profin sikerült. Misi még kezet fogni is odahívta magához Bálintot, miközben Andinak nem jött át a dal.

A hörgős Karai Anna stílusába vágóan egy System of a Down számmal állt színpadra, ami időnként ördögűzős hangulatba csapott át. Misinek sok volt a showelem, és már Chuck Norrist várta, Andinak viszont imponált Anna egyénisége, Somló pedig a "zúzós szentimentalizmust" értékelte.

Az este fő attrakciója persze Henderson Dávid volt, aki egy keresztény dallal lopta be magát Caramel és a nézők szívébe. Most Dávid világibbra vette a figurát a Backstreet Boys Incomplete című dalával, ami néhol ugyan erőtlennek tűnt, de összességében nem szólt rosszul. Andi vidámabb és magyar dalokat várna a fiútól, Somlónak viszont maradandó élményt nyújtott a produkció.

Malek Andi csapatának sorsa dőlt el először, a nézők Schrott Pétert juttatták tovább, Andi pedig Torzsa Gabit. Somló Tamás versenyzői közül Weisz Viktor örülhetett először, de hamar követte Husnullina Regina. Mező Misi énekese, Pál Dénes is megnyerte a közönséget, Misi pedig Bűdi Szilárd mellett döntött. Caramel csapatából Henderson Dávid és Gájer Bálint jutott tovább a következő, már 2013-as adásba, Caramel nagy lelki tusakodásának árán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.