Harry herceg visszatért négyhónapos afganisztáni bevetéséről, így most először tudott nyilatkozni Kate terhességéről, és arról, hogy milyen volt a távol töltött idő.

A herceg visszatért, hogy belevigye a rosszba születendő unokaöccsét. Nem, nem is, ez nem szerepel a tervei között, bár ahogy Harryt ismerjük, bármi megeshet... "Borzasztóan örülök a boldogságuknak" - nyilatkozta Harry a Dailymailen a királyi terhességről. "Már alig várom, hogy nagybácsi legyek!" - mondta ezt annak ellenére, hogy a kicsi világrajöttekor ő még távolabb kerül a tróntól. Az örökösödési sorrendben ugyanis Vilmos és Katalin gyermeke megelőzi majd Harryt.

Forrás: AFP

Harry reméli, hogy idővel elmúlik ez a nagy médiaérdeklődés, ami Katalin hercegnőt övezi, hogy élvezhesse az anyaságot.

A herceg hétfőn tért vissza az afganisztáni frontról, ahol négy hónapot töltött. A szolgálata vége felé felröppentek a hírek, hogy Harry megölt egy tálib parancsnokot, ezt a katona nem erősítette meg, de azt elárulta, hogy embereket ölt. "Lövünk, amikor arra van szükség, életeket oltunk ki, hogy életeket menthessünk, szerepünk azonban mindenekelőtt az elrettentés" - olvasható nyilatkozata az MTI-n.

A jókislányok bevadultakhttp://www.life.hu/szorakozz/20130121-selena-gomez-szineszno-enekesno-es-vanessa-hudgens-enekesno-rosszalkodnak-a.html Meghalt a népszerű rendezőhttp://www.life.hu/szorakozz/20130121-michael-winner-brit-filmrendezo-meghalt-77-eves-volt.html Meztelen felszolgálás a lájkokért cserébehttp://www.life.hu/szorakozz/20130121-100-000-facebook-lajk-utan-meztelenul-dolgoznak-majd-a-pincerlanyok.html Leonardo DiCaprio visszavonulhttp://www.life.hu/szorakozz/20130121-leonardo-dicaprio-szinesz-visszavonul-egy-ideig-nem-szerepel-filmekben.html