Mariah Carey Brooke Shields vetélés abortusz Lily Allen Pink sztár gyerek Celine Dion
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy régóta vágyott gyermek elvesztése az egész családnak hatalmas megrázkódtatást jelent, és hosszú időbe telik, amíg begyógyulnak a trauma okozta sebek. A Life.huáltal bemutatott hírességek úgy döntöttek, hogy megosztják fájdalmas történetüket a nyilvánossággal, így biztatva és támogatva azokat a nőket, akik hasonló élethelyzetben vannak. Ahogy ezt nem olyan rég Beyoncé is tette egy vele készült dokumentumfilmben.

1. "Ez egy nagyon hosszú csata volt!" - Lily Allen

A The Fear és a Smile slágerek előadója tudatosan készült az anyaságra, és végleg hátat fordított a "partygirl" életmódnak, amikor 2008-ban kiderült, hogy gyermeket vár a The Chemical Brothers nevű duó egyik tagjától, de sajnálatos módon a magzat nem maradt életben, és a pár végül szakított. Két évvel később a brit énekesnő ismét áldott állapotba került későbbi férjétől, Sam Coopertől, és már a hatodik hónapban járt, amikor elveszítette kisbabáját. A popsztár nagyon fájdalmas időszakon ment keresztül, és az újabb tragédia teljesen megváltoztatta a személyiségét. Lily egy dokumentumfilmben mesélt arról, hogy régebben bulimiában szenvedett, és a legnagyobb őrültségekre is képes volt azért, hogy mindig bombaformában legyen, de nem volt boldog. Szerencsére a brit énekesnőnek harmadszorra sikerült kihordania első gyermekét, és idén életet adott második kislányának is.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

2. "És hullott az eső" - Brooke Shields

Közismert tény, hogy a Kék lagúna egykori sztárja nehéz harcot vívott a szülés utáni depresszióval, de a vetéléssel kapcsolatos érzéseit is őszintén megosztotta a nyilvánossággal. Brooke Shields és író-producer férje sokáig próbálkoztak, hogy gyermekük lehessen, de természetes úton nem jártak sikerrel. Végül 2001-ben az amerikai színésznőnek több lombikbébi-beavatkozás után sikerült teherbe esni, ám három hónappal később elment a baba. Ezt hét további kezelés követte, végül 2003-ban életet adott első lányának, második gyermeke pedig 2005-ben fogant természetes úton. A '80-as évek népszerű modellje felépülése után könyvet is írt "És hullott az eső" címmel a szülés utáni depresszióról, a szégyenérzetről és arról a nyomásról, ami ma egy fiatal anyára nehezedik.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

3. "Nem akartam beszélni róla" - Pink

Fájdalmas és nehéz egy tragédiáról beszélni, ezért is lepődtünk meg, amikor a 31 éves rocklady - aki általában nem szívesen beszél a magánéletéről - két évvel ezelőtt egy beszélgetős műsorban váratlanul kikotyogta, hogy most "kettő helyett eszik". Pink állapotosságáról szóló hírek már hetekkel azelőtt felröppentek, és az énekesnő azt is elárulta jó barátjának, Ellen Degeneresnek, hogy miért titkolóztak sokáig motocross-versenyző férjével. "Nem akartam beszélni róla, mert nagyon ideges voltam az előző vetélésem miatt. Ezért a babáért keményen megdolgoztunk, és nem csak úgy upsz, becsúszott" - vallotta a sztár. 2008-ban az énekesnő és férje már egyszer szakított, de egy év múlva kibékültek, és most tökéletesen boldogok együtt. A vadóc sztár megemlítette, hogy a kislánya a gyógyulási folyamat része, és hozzásegítette őket egy egészségesebb párkapcsolathoz.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

4. "Az ötös a szerencseszámom" - Céline Dion

Bár a Grammy-díjas dívának és menedzser férjének 2001-ben már született egy fia, a házaspár éveken át kétségbeesetten próbálkozott a család bővítésével. 2009-ben a terhességi teszt azt mutatta, hogy az énekesnő újra áldott állapotban van, de néhány nap múlva sajnos elvesztette a magzatot. Céline pár hónappal később az Oprah Winfrey Show-ban így nyilatkozott: "Ilyen az élet. Tudod? Egy csomó ember keresztülmegy ezen, mi már négyszer próbálkoztunk, hogy összejöjjön a baba, és most sem adjuk fel. Az ötös a szerencseszámom, és érzem, hogy ezúttal sikerülni fog." A sztár arról is beszélt, hogy aki már volt ilyen helyzetben, az pontosan tudja, hogy milyen érzés folyamatosan küzdeni a meddőséggel, és újra átélni a csalódást, a fájdalmat és a veszteséget. Kiderült, hogy a kanadai énekesnőnek akkor igaza volt, és valóra váltak az álmai: 2010-ben hivatalosan is bejelentette, hogy ikreket vár.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

5. "...minden sötét és nehéz volt" - Mariah Carey

Az anyasághoz vezető út a Grammy-díjas énekesnő számára sem volt könnyű, aki milliók előtt vallott első babájának elvesztéséről és a kemény időszakról, ami arra inspirálta, hogy végleg leszámoljon korábbi életmódjával. A popikon számára a vetélés nagy szívfájdalom volt - ahogy ő fogalmazott: "Akkoriban minden sötét és nehéz volt". A híres popdívának a zen meditáció és az akupunktúra segített enyhíteni a fájdalmat, és termékenységi kezelésekre járt, hogy újra teherbe essen. A terápia sikerrel járt, és az énekesnő 40 évesen, három évvel az esküvője után életet adott ikreinek.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Álomsztorik:sztárok első szerelmük oldalánhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130111-fiatalkori-szerelmek-sztarok-akik-meg-ma-is-regi.htmlŐk a sztárvilág legrémesebb szülőihttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130109-sztar-mozi-film-szorakozas-ok-a-sztarvilag-legremesebb-szuloi.htmlSztárpárok, akik jól mutatnának együtthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130104-szerelem-mozi-szorakozas-alom-sztarparok-akik-jol-mutatnanak-egyutt.htmlMilliomosok és fiatalok - ők a leggazdagabb sztárokhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121120-szorakozas-mozi-program-gazdagok-es-fiatalok-ime-a-legjobban.htmlKupidó nyila nem válogat - A legszebb szerelmi vallomások sztároktólhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120302-13-celeb-szerelmi-vallomasa-neha-a-sztarok-is-ugy.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.