Ő a legcsúnyább, de legjobban kereső színésznő

gázsi színésznő Kristen Stewart pénz portré Angelina Jolie arc pornósztár kereset Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gondolkodtál már azon, hogyan nézne ki Hollywood leggazdagabb színésznője? Ha igen, ha nem, mi most megkímélünk téged minden gondolkodástól!

A képszerkesztők eljátszadoztak a gondolattal, hogyan nézne ki egy nő, aki a legjobban kereső színésznőkből lett összerakva. A 10 nőt a Forbes magazin listája alapján választották ki, ők tették zsebre a legtöbb gázsit 2011 és 2012 májusa között. A pénzes színésznőkből összerakott hölgy így néz ki! Nem túl vonzó, igaz?

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Angelina Jolie, Kristen Stewart és Jennifer Aniston is a legjobban keresők között van

A képekkel való játszadozást Jon Millward író és elemző ihlette, aki a 10 legnépszerűbb pornószínésznő arcát olvasztotta egybe. Ha összehasonlítjuk a két végeredményt, akkor szembetűnő, hogy a pornósztár vonásai sokkal finomabbak, mint a jól kereső hollywoodi színésznőé. Ez akkor is igaz, ha a színésznők eredeti képeire nézünk: a pornósok arca inkább kerek, míg a hollywoodiaké szögletes.

A kutatás során az is kiderült, hogy a legjobban kereső hollywoodi sztárhölgy kb. 100-szor annyit keres egy évben, mint a legmagasabban fizetett pornós. Hát van igazság a földön?

Nézd meg, hogy néz ki Hollywood legszebb színésznője!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.