Még csak most született a budapesti állatkert legújabb büszkesége, Asha, a kiselefánt, de máris kiderült, hogy mennie kell. A korábbi hírekkel ellentétben ugyanis része lesz az európai tenyészprogramnak. Így sajnos búcsút kell vennünk tőle.

Kisormányos nélkül maradunk. Kiderült, hogy hároméves kora körül elviszik Magyarországról a Valentin-napon született kiselefántot, Ashát - írja a BorsOnline. Korábban egyébként arról volt szó, hogy ha az elefántborjú nőstény lesz, akkor itt maradhat Budapesten. A négylábú azonban mégis része lesz az európai tenyészprogramnak.

Forrás: MTI/Kovács Attila

Ha nem szeretnél lemaradni a tüneményes állatról, akkor érdemes időben meglátogatnod! Azt még nem tudni, hogy hova kerül, és ki lesz a házastársa, ha majd ivarérett korba lép. Több európai állatkerttel, köztük a koppenhágaival is tárgyalnak a kérdésről.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét! 

Cuki fotók a budapesti állatkert kiselefántjárólhttp://www.life.hu/life/galeria/20130221-fotok-a-kiselefantrol-a-fovarosi-allat-es-novenykert-kulso-kifutojan.html Hétfőtől láthatja a közönség a kiselefántothttp://www.life.hu/szorakozz/20130221-hetfotol-lathatja-a-kozonseg-a-kiselefantot-a-budapesti-allatkertben.html A kócos újszülött kiselefántért aggódik az országhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130215-kiselefant-szuletett-a-budapesti-allatkertben-mestersegesen-kell-taplalni.html