Doutzen Kroes modell ismét megmutatja tökéletes alakját egy fehérneműfotózáson.

A Victoria's Secret fehérneműcég egyik legszebb és legjobban kereső angyalát fehérneműben fotózták, de nem akármilyenben. A nude színű bugyi és melltartó olyan volt a modellen, mintha az semmit sem viselt volna. A praktikus, testszínű fehérneműk igen kedveltek manapság, de sajnos nem mindenkin állnak annyira jól, mint a világ ötödik legjobban kereső modelljén. Szegény Doutzen, biztosan nagyon megterhelő egész nap a karibi napfényben sütkérezni... A szexi fotókat itt nézheted meg.

Forrás: AFP

 

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!Csak szex után lehet így táncolnihttp://www.life.hu/szorakozz/20130309-szombat-esti-laz-kritika.html Elvált és küzd a kilókkal a szöszi sorozatsztárhttp://www.life.hu/szorakozz/20130308-jennie-garth-sorozatsztar-kinszenvedve-tudja-megorizni-alakjat.html Hihetetlen siker a Szent Johanna Gimi bemutatójánhttp://www.life.hu/szorakozz/20130309-a-szent-johanna-gimi-konyvsorozat-befejezo-kotetenek-bemutatoja-hihetetlen-sikert.html Kiborult Rihanna anyukájahttp://www.life.hu/szorakozz/20130309-rihanna-enekesno-edesanyja-kiborult-lanya-leder-fotoi-miatt.html