Úgy tűnik, kapóra jött Balássy Bettynek és Varga Ferinek a Szinetár Dóra-Bereczki Zoltán házaspár válása. Utóbbinak ugyanis a szétválás bejelentése óta egyre kevesebb fellépése van.

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán sorra halmozták a közös sikereket és fellépéseket. Egy egységként néztek rájuk, akik szerelmes dalokat énekelve járták az országot. Válásuk miatt azonban egyre kevesebbszer hívják őket, pedig ők azt hangoztatták, hogy örömmel duetteznek továbbra is, mert jó viszonyt ápolnak - írja a Blikk. Úgy tűnik, ez a közönséget nem győzte meg.

Forrás: DTK Show / facebook
Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán válófélben vannak

Közben a Megasztárból ismert Balássy Betty és Varga Feri telefonja egyfolytában csörög. A már házaspárként élő szerelmesek tehát profitálnak a konkurencia válásán. Betty a lapnak azt mondta: "Rettenetesen sajnáljuk, ami velük történt. Szerintem két nagyon különböző produkció révén soha nem voltunk egymás riválisai, de akik tényleg egy párt szeretnének látni a színpadon, azoknak most valószínűleg mi előbb eszükbe jutunk."

www.mistraliroda.hu
Összhang - Balássy Betty és Varga Feri

Az énekesnő szerint a közönség szereti egy kis időre elfelejteni a hétköznapi gondokat, és örömmel látják azt, ha egy olyan szerelmespár áll eléjük, mint ők. Ferivel már nyolc éve vannak együtt, és ahogy a Life.hu is beszámolt róla, kislányuk mellé bevállalnának még egy gyereket.

 

Szinetár Dóra és Dopeman esett ki A Nagy Duettbőlhttp://www.life.hu/legykepben/20130310-szinetar-dora-es-dopeman-a-super-tv2-nagy-duett-kiesoi.html Összeveszett Szinetár Dóra és Dopemanhttp://www.life.hu/legykepben/20130301-szinetar-dora-a-nagy-duett-sztarja-es-dopeman-a-nagy.html Szinetár Dóra az ismert rapper lakására menthttp://www.life.hu/tested-lelked/20130130-sajat-lakasara-vitte-fol-a-rapper-dopeman-szinetar-dorat-hogy.html Ezért vált el Szinetár Dóra és Bereczki Zoltánhttp://www.life.hu/legykepben/20121126-szinetar-dora-magyar-szineszno-es-bereczki-zoltan-magyar-szinesz-valasukrol.html Ez zsír! magazin 34. adás: Balássy Betty nem akar Tank Aranka lennihttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20121213-ez-zsir-magazin-34-adas-balassy-betty-nem-akar-tank.html