Szinetár Dóra az ismert rapper lakására ment

Dopeman Nagy Duett próba Szinetár Dóra rapper énekesnő lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rapper nem hátsó szándékkal hívta fel a lakására a színésznőt, hanem hogy gyakoroljanak A Nagy Duettbe készülő produkciójukat.

Már az első sajtónyilvános eseményen érezni lehetett, hogy a szende színésznő és a nagyszájú macsó igencsak jól kijön egymással.

Forrás: Super TV2
Forrás: Super TV2

A Bors információja szerint a két előadó viszonya a napokban tovább mélyült, ugyanis kedden már kettesben voltak Laci lakásán. A látogatásról fotó is készült, amelyen Szinetár Dóra látható fülhallgatóval.

A színésznő talán nem is tudja, de abban a lakásban vendégeskedik, ahol még nem fordult meg olyan nő, akin kifelé menet fehérnemű maradt. Persze Dórát nem hátsó szándékkal hívta meg Dopeman, a két híresség ugyanis A Nagy Duettre készül.

"A mi dalaink különlegesek lesznek, én hangszerelem, nem a szokásos karaoke alapokra lépünk fel" - meséli büszkén Dopeman. "Nagyon klassz a közös munka, Dórinak már rapperneve is van, MC-Netár Dóree. Tetszik, amit csinálunk, megvillan a DopeMantudás egyeteme. Az emberek majd velünk mulatnak és nem rajtunk. Dög lesz" - mondta Dope.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.