Erről árulkodik a profilod a közösségi oldalon

facebook párkapcsolat hobbi LifeNight pszichológia érdeklődés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hosszú érdeklődési lista bensőséges kapcsolatokra vágyó egyénre utal.

Minél hosszabb kiszemelted érdeklődési listája, annál bensőségesebb kapcsolatokra vágyik - állítja egy új kutatás eredménye. A Western Illinois Egyetem kutatócsoportja az emberi viselkedést tanulmányozta a közösségi oldalak tükrében.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

A tanulmány abból indult ki, hogy az ember alapvető igénye, hogy folyamatosan bővítse érdeklődési körét, erre pedig egy párkapcsolat során számtalan lehetősége adódik. "Még ha csúnyán is ért véget egy kapcsolat, akkor is számos új dologgal gazdagíthatjuk érdeklődési körünket" - vélekedik a tanulmány szerzője, Christopher Carpenter. "Kapcsolataink segítenek abban, hogy érdekesebb emberré váljunk úgy, hogy közben látókörünket is szélesítjük" - teszi hozzá. A közösségi oldalunk tehát nemcsak múltunkról árulkodik, hanem a kutatók szerint párt is segíthet találni nekünk, hiszen itt nyílt lapokkal játszhatunk. Persze nem mindegy, mit adtunk meg kedvencünknek. "Ha csak a tévénézést és a sörivást jelölted meg érdeklődési körödnek, akkor könnyen azt gondolhatja a potenciális kiszemelt, hogy igen korlátozott az érdeklődési köröd" - állítja Carpenter. Ezért is érdemes kétszer meggondolni, minél nyomod meg a "tetszik" gombot.

Fotó: Terry Richardson
Fotó: Terry Richardson
Kövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc, vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A NAPI HÍM OLDAL!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.