Miley Cyrus 2013 Barack Obama Nicki Minaj szótár kim kardashian Beyoncé selfie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miley Cyrus merész halloweeni jelmezét örökítette meg, Kim Kardashian látványos fogyását dokumentálta, Beyoncé rövidre nyírt a haját, Nicki Minaj pedig csak a szokásos mellbimbótapaszait osztotta meg a nagyközönséggel. Megvannak 2013 legjobb celeb selfie-jei.

2013 hivatalosan is a selfie éve lett: az Oxford-szótárak szerkesztői ezt a szót kiáltották ki az év szavának. Nem meglepő a döntésük, hiszen hírességek és civilek egyaránt több millió képet készítettek és tettek közzé magukról az év során.

Kim Kardashian alakját mutogatta büszkén Forrás: Instagram

A legjobb selfie-k viszont egyértelműen hírességeinktől származnak, akik közül nem egy tette félre szemérmességét és mutatta meg magát kevesebb ruha nélkül is: például Miley Cyrus Lil Kimként, Nicki Minaj pedig mellbimbótapaszában. Beyoncé sem hagyta unatkozni rajongóit: pixie stílusú haját először Instagramon lehetett megcsodálni. Kim Kardashianon kívül húga, Kendall Jenner is ellátta a világot bőven magáról készült (legtöbbször bikinis) képekkel, de Alec Baldwin lányát, Irelandet sem kellett félteni: senki nem tud úgy felizgulni egy sütisdobozra, mint ő. A legtöbb kritikát viszont Obama Mandela gyászszertartásán nyomott selfie-je kaphatta: az amerikai elnök a brit miniszterelnökkel, David Cameronnal és a dán miniszterelnökkel, Helle Thorninggal állt össze egy közös fotó erejéig a ceremónia kellős közepén. Ide kattintva megnézheted az év többi legemlékezetesebb selfie-fotóit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.