Grátisz nulladik nap a B.my.Lake-en

Forrás: AFP -
B.my.Lake nulladik nap lemezlovas Danny Tenaglia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A B.my.Lake szervezői a nulladik napra is nagy dobással készülnek, ugyanis Danny Tenaglia egy egész estés szettel érkezik majd a fesztiválra augusztus 18-án.

Az elektronikus zene rajongói még a tavalyinál is nívósabb programra számíthatnak az idei fesztiválon. Aki július 18-a éjfélig megveszi a bérletet, az gyakorlatilag ajándékban kapja a nulladik napot.

Danny Tenaglia Forrás: AFP

Minden idők egyik legsikeresebb és legismertebb lemezlovasa, Danny Tenaglia egy egész estés szettel érkezik a B.my.Lake Fesztivál nulladik napjára, augusztus 18-án. A szervezők bejelentése után óriási érdeklődés övezi ezt a fellépést, így bátran állíthatjuk, hogy a nulladik nap egy önálló programnappá "nőtte ki magát" a fesztiválon.

Az ily' módon 4 naposra bővült B.my.Lake a vártnál is erősebb lineuppal jelentkezik augusztus 18-22-ig. Balatonvilágos vadregényes partszakaszán, a Club Aliga Beachen több mint 130 DJ és live act várja az elektronikus zene szerelmeseit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.