Már 35 éves a Váratlan utazás egykori Sara Stanley-je - így néz ki most

Forrás: AFP/Cindy Ord -
színésznő rendező Sara Stanley Váratlan utazás Kanada Sarah Polley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Váratlan utazás című kanadai sorozatban Sara Stanley-t játszó színésznő, Sarah Polley ma már befutott rendező.

Ismét nosztalgiáztunk egy kicsit, mert az jó és egyébként is uborkaszezon van. Korábban bemutattuk nektek, hogyan néz ki most a Macskajaj Zaréja vagy épp a Rosalinda sztárja, most pedig a Váratlan utazás (eredeti címe: Road to Avonlea) főhőse ugrott be nekünk, a bájos Sara Stanley. Még kislány volt, amikor a nagy sikerű szériában szerepet kapott és végigkövethettük beilleszkedését Avonlea városában, Hetty néni gyámsága alatt.

Sara és Hetty néni Forrás: avonlea.sullivanmovies.com

Nos, az egykori kis Sara szép karriert futott be az évek során: népszerű színésznőnek és rendezőnek számít Kanadában. Legutóbbi alkotása, a Stories We Tell egy egész estés dokumentumfilm, amelynek 2012-ben volt a világpremierje a velencei filmfesztiválon és saját élményeiből táplálkozik. Sarah ugyanis 2007-ben tudta meg, hogy az a férfi, aki felnevelte őt, nem a biológiai apja. Ezt a történetet meséli el a filmben.

Forrás: AFP/Cindy Ord

Ami a magánéletét illeti, 2003-ban hozzáment egy kanadai vágóhoz, David Wharnsby-hoz, akivel már 7 éve alkottak egy párt. 2008-ban azonban elváltak.

2011 augusztusában ismét megházasodott: egy kanadai jegyző, David Sandomierski lett a férje. Kislányuk, Eve 2012 februárjában született.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.