A Váratlan utazás című kanadai sorozatban Sara Stanley-t játszó színésznő, Sarah Polley ma már befutott rendező.

Ismét nosztalgiáztunk egy kicsit, mert az jó és egyébként is uborkaszezon van. Korábban bemutattuk nektek, hogyan néz ki most a Macskajaj Zaréja vagy épp a Rosalinda sztárja, most pedig a Váratlan utazás (eredeti címe: Road to Avonlea) főhőse ugrott be nekünk, a bájos Sara Stanley. Még kislány volt, amikor a nagy sikerű szériában szerepet kapott és végigkövethettük beilleszkedését Avonlea városában, Hetty néni gyámsága alatt. 

Sara és Hetty néniForrás: avonlea.sullivanmovies.com

Nos, az egykori kis Sara szép karriert futott be az évek során: népszerű színésznőnek és rendezőnek számít Kanadában. Legutóbbi alkotása, a Stories We Tell egy egész estés dokumentumfilm, amelynek 2012-ben volt a világpremierje a velencei filmfesztiválon és saját élményeiből táplálkozik. Sarah ugyanis 2007-ben tudta meg, hogy az a férfi, aki felnevelte őt, nem a biológiai apja. Ezt a történetet meséli el a filmben.

Forrás: AFP/Cindy Ord

Ami a magánéletét illeti, 2003-ban hozzáment egy kanadai vágóhoz, David Wharnsby-hoz, akivel már 7 éve alkottak egy párt. 2008-ban azonban elváltak.

2011 augusztusában ismét megházasodott: egy kanadai jegyző, David Sandomierski lett a férje. Kislányuk, Eve 2012 februárjában született.