Reese Witherspoon heroinfüggő lett

Forrás: Youtube -
szex heroin függőség Reese Whiterspoon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szex, drogok és belső démonok - megjelent a színésznő legújabb filmjének előzetese.

Beesett arc, csontsovány karok, rémisztő tekintet - így nézett ki Angelina Jolie drogfüggőként. Kattints IDE és nézd meg a döbbenetes videót!

Ígéretesnek tűnik a Mielőtt meghaltam rendezőjének új filmje, a Wild, amelynek főszereplője a leginkább romantikus filmjeiről ismert Reese Witherspoon. A 38 éves színésznő egy heroinista, szabados szexuális életet kedvelő nőt alakít, aki egy rövid sétára indul, amiből végül egy több ezer kilométeres túra kerekedik.

Forrás: Youtube

A film, amelynek forgatókönyvét Nick Hornby írta, tulajdonképpen azt mutatja be, hogyan győzi le belső démonjait a főszereplő Cheryl, miközben sok új emberrel és dologgal találkozik. Igen, a sztori kicsit sablonos, ám a neveket és az előzetest elnézve nagyon izgatottan várjuk már a magyarországi vetítést:

Összeakadt Reese Witherspoon nyelvehttp://www.life.hu/bulvar/20140510-reese-witherspoon-szineszno-nem-tudta-kiejteni-cara-delevinge-nevet.htmlBár Cara Delevingne már megszokhatta, hogy többnyire nehezen ejtik ki a nevét, most is jól szórakozott, amikor a MET-gálán Reese mégis megpróbálkozott vele.TV + Bulvár--Amikor a sátán testet ölt - pokolfajzatok a filmvásznonhttp://www.life.hu/kult/20140703-filmosszeallitas-ordogok-a-moziban-a-tavozz-tolem-satan-premierje-alkalmabol.htmlÖrdögök, démonok, alvilági teremtmények, vagy épp maga a nagyfőnök, Lucifer: időnként látogatást tesznek közöttünk, és olyankor előszeretettel bújnak emberi bőrbe. Az e héten mozikba érkező, dermesztően félelmetes Távozz tőlem, Sátán! kapcsán összegyűjtöttük a kedvenc filmes pokolfajzatainkat.KultAFPEgyre sármosabb a Harry Potter filmek egykor csúnyácska sztárjahttp://www.life.hu/news/20140703-matthew-lewis-a-harry-potter-filmek-sztarja-egyre-sarmosabb-ferfi.htmlAlaposan kikupálódott az évek során Matthew Lewis, aki Neville Longbottom karakterét alakította az ifjú varázslótanonc történetében.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.