viaszszobor színésznő Hollywood Cate Blanchett Madame Tussaud
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha botoxszal nem sikerül, csináld viasszal! Mintha ez lenne a receptje annak, hogy a világ egyik leggyönyörűbb színésznője felismerhetetlenné váljon.

Viaszszobor készült Cate Blanchett színésznőről a Madame Tussaud hollywoodi panoptikumába. Ha nem tudnánk a képaláírásból, hogy ő az, akkor nem ismernénk fel. És te?

/1502/Cate_2015220123248

Szerinted hasonlít a Cate Blanchett viaszszobra a sztárra?

Ki volt Madame Tussaud?

Madame Tussaud halotti maszkokat készített levágott emberi fejek alapján, méghozzá mesterien ügyesen. 17 éves volt, mire első viaszfigurájával, Jean-Jacques Rousseau másával elkészült, ami olyan jól sikerült, hogy azonnal felkeltette a befolyásos körök érdeklődését. Miután több, hasonlóan remek figurát készített, Marie-t Versailles-be hívta a francia királyi család, hogy ott dolgozzon tovább. Életéről a Life.hu sztárszerzője, Takács Nóra írt a Life.hu-ra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.