Jön, jön, jön! Jégvarázs kisfilm a mozikban

film Hamupipőke Jégvarázs Jégvarázs 2 Disney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már teljesen biztos, hogy érkezik a mozikba a Jégvarázs 2. 

Minden idők legsikeresebb animációs filmje volt az első rész, és hamarosan jön a Jégvarás második része. A rendezők változatlanok, viszont más konkrétumot nem árultak el a film készítői.

Őket ihlette meg a Jégvarázs

Cuki kislány énekelte el a főcímdalt, melltartót gyártottak a film alapján, sminkeltünk is Jégvarázs módra, karácsonykor is hatalmas sláger volt Anna és Elsa története. Meghallgathattuk a betétdalt sokfajta feldolgozásban, még magyarul is. Sőt, Jégvarázs esküvői ruhát is húzhat, aki szeretne.

Azonban a várakozás máris könnyebb lesz: Március 19-től a Hamupipőke film előtt hétperces Jégvarázs rövidfilmet vetítenek a hazai mozikban. Így már tényleg mindenképpen érdemes lesz megnézni a sikerfilmnek ígérkező Hamupipőkét is.

Ezt imádja most az internet népe

A Jégvarázst sokan dolgozták már fel, de most megszületett az eddigi legzseniálisabb verzió. Nézd csak!

Addig pedig egy kis ízelítő:

Ne már! Csak 2017-ben jön az új Szürke 50http://www.life.hu/kult/20150312-2017-re-tervezik-a-szurke-otven-arnyalata-film-kovetkezo-reszet.htmlFizetésemelés van kilátásban a Szürke 50 két főszereplőjének, viszont sokat kell még várnunk a második részig. KultAFPA szavak és a zene forradalma - Ezt ajánljuk hétvégérehttp://www.life.hu/kult/20150311-kulturalis-programajanlo-marcius-masodik-hetvegejere.htmlTalpra, magyar és indulás a nemzeti ünnep hétvégéjén is az általunk ajánlott remek programokra. Ha klasszikus verseket hallgatnál újraértelmezve, vagy csak nevetnél egy kicsit, esetleg a jampikkal mulatnál, ez a te hétvégéd lesz. Kult--Vitray Tamás: "Olyan mértékben irtóznak tőlem a köztévénél, hogy arra ma már büszke vagyok" http://www.life.hu/kult/20150312-vitray-tamas-riportertol-irtoznak-a-koztevenel-errol-o-maga-vallott-egy-interjuban.htmlA legendás riporter arról beszélt, mi a véleménye a most futó műsorokról és milyen a viszonya a köztévével.Kult--Chaplin-díjat vehet át Robert Redfordhttp://www.life.hu/kult/20150312-chaplin-dijat-vehet-at-robert-redford.htmlRobert Redford kapja idén a New York-i Lincoln Center Charlie Chaplinről elnevezett életműdíját. A rangos elismerést Barbra Streisand nyújtja át, aki az 1973-ban bemutatott Ilyenek voltunk című filmben volt Redford partnere.Kult--Törőcsik Mari: "Nyolcvanévesen ne várják el tőlem, hogy beülök a körhintába"http://www.life.hu/kult/20150312-kulonleges-fotot-keszitettek-torocsik-marirol-a-szi-nha-z-e-s-filmmu-ve-szeti-egyetem-hallgatoi.htmlKülönleges fotózással tiszteleg a Színház- és Filmművészeti Egyetem három diákja az iskola százötven éves fenállása előtt.KultOrigoMeghalt az Oscar-díjas Still Alice rendezője, Richard Glatzer http://www.life.hu/kult/20150312-meghalt-oscar-dijas-still-alice-rendezoje-richard-glatzer.htmlTöbbévnyi betegeskedés után, 63 éves korában elhunyt Richard Glatzer, a Still Alice című dráma író-társrendezője. Julianne Moore játszotta a film főszereplőjét, egy nyelvészprofesszort, akinél Alzheimer-kórt diagnosztizáltak. Alakításáért pár hete elnyerte a legjobb női főszereplőnek járó Oscar-díjat.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.