Titokban erre vágytál: elkészült a színváltoztatós Jégvarázs melltartó

fehérnemű melltartó Japán Jégvarázs színváltó Disney tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fanatikus Jégvarázs-rajongók, irány Japán: elkészült a népszerű Disney mesefilm ihlette melltartó, ami még színt is változtat érintés hatására.

A Jégvarázs fehérneműt kifejezetten "öribariknak" készítették, ugyanis akkor változik át világoskék, hópehely mintásról, sötét, csillag mintássá, ha hozzáér egy „testvérmelltartó". Az ötletet a Triumph kivitelezte, rendes mennyiségű bélés is került a fehérneműbe a push up hatás érdekében. A Nővér és Húg neveket kapta a fehérnemű csoda két mérete. Ezt nem teljesen értjük, de a bemutatóvideót gyermeki izgalommal néztük végig.

Az animációs film elsősorban a gyerekeket célozta, de úgy tűnik, a felnőtt nők szívét még jobban elrabolta a történet. Korábban írtunk a Jégvarázs esküvői ruháról, vajon mivel állnak még elő a karácsony közeledtével?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.