David Attenborough vicces dolgot csinált Adele új dalával - Videó!

Forrás: AFP/Frederic J. Brown -
klippremier zene videó David Attenborough Adele
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit természettudós egy igen érdekes felvételt készített a világhírű énekes klipjéből. Az ötletet Greg James, a BBC Radio 1 egyik műsorvezetője adta. 

A legendás természetfilmes bement a rádió egyik adásába, ahol a műsorvezető ötletére a Hello klipjét narrálta, még ha először vonakodott is. Tulajdonképpen csak azt mondta el, amit látott, de az összhatás így is érdekes lett - írja az Origo.

"2015-öt írunk, a világ zöldes árnyalatban játszik, az ablakban döglött rovarok vannak, de ne törődjünk most ezzel, hiszen a világ leghíresebb popsztárja közeledik az úton egy öreg Minivel. Mint minden popsztárnak, neki is vadásznia kell a túlélés érdekében. Van azonban egy kis probléma: alig van térerő, ő pedig nem frissítette a mobilját 1999 óta." Attenborough végig narrálta a takarítási jelenetet is, a végén pedig, ahogy elkezdődött az ének, be is köszönt Adele-nak egy hellóval.

Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.