Hoppá! Havas Jon visszatér a Trónok harcába?

Forrás: HBO -
Havas Jon sorozat Kit Harington plakát Trónok harca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Havas Jon vérben úszó arca szítja az indulatokat a Trónok harca Twitter oldalára feltöltött plakáton.

Az HBO sikersorozatának legutolsó, ötödik évada óta csak egyetlen dolog foglalkoztat minden valamirevaló Trónok harca-rajongót: Havas Jon valóban meghalt, avagy életben marad? A rengeteg találgatásnak végül maguk a készítők tettek pontot a végére. A Trónok harca Twitter-oldalán ugyanis maga Havas Jon vérben úszó arca hirdeti, hogy még alig pár hónap, és áprilisban végre megtudhatjuk, hogyan folytatódik a sokak által olyannyira várt történet.

Forrás: Twitter/Game of Thrones

Az egyelőre még mindig nem világos, mi lesz a sorsa a Kit Harington által megformált karakternek, de ez a fotó már sejtet valamit arról, hogy valamilyen mágia segítségével sikerült feltámasztani az Éjjeli Őrség egykori tagját – vagy igaza lesz a sorozat programigazgatójának, és a sok vér nem jelent mást, csak azt, hogy Havas Jon valóban meghalt.

A Trónok harca és Taylor Swift is bekerült az új Guinness-rekordok könyvébehttp://www.life.hu/kult/20150902-a-tronok-harca-es-taylor-swift-is-bekerult-az-uj-guinness-rekordok-konyvebe.htmlA Trónok harca című filmsorozat, Taylor Swift, Shakira, Ed Sheeran és a One Direction is bekerült az új, szeptember 10-én megjelenő Guinness-rekordok könyvébe.Kult--Bizarr népszokás Indonéziában: halottparádé az utcákonhttp://www.life.hu/kult/20151113-halottak-lepik-el-az-utcakat-az-indonez-celebesz-szigeten-bizarr-nepszokas.htmlEgy indonéz szigeten háromévente rendezik meg a Ma'nene fesztivált, amelynek keretei között kiássák a halott családtagokat a sírjaikból, majd elviszik őket oda, ahol annak idején meghaltak. Kult--Emilia Clarke is elsírta magát a Trónok harca fináléjánhttp://www.life.hu/kult/20150626-emilia-clarke-is-elsirta-magat-havas-jon-halalan-a-tronok-harca-zaroreszeben.htmlDaenerys Targaryen megformálója is megkönnyezte, ami a népszerű HBO sorozat főszereplőjével történt. Vigyázat, spolierveszély következik!KultOrigoNe! Később kezdődik a Trónok harca hatodik évada http://www.life.hu/kult/20151103-csuszik-a-tronok-harca-hatodik-evadanak-premierdatuma-a-rajongok-duhosek.htmlA HBO bejelentette, hogy pár sorozatának csúsztatja a premierdátumát. A hírek szerint a Trónok harca is később kerül képernyőre. KultOrigoA Trónok harca tarolt a Kreatív Emmy-díjak gálájánhttp://www.life.hu/kult/20150913-a-tronok-harca-tarolt-a-kreativ-emmy-dijak-galajan.htmlNyolc díjjal tarolt az amerikai televíziózás Kreatív Emmy-díjainak átadásán a Trónok harca című fantasysorozat, de öt díjat vitt el a szombat esti Los Angeles-i gáláról az Amerikai Horror Story: A rémségek cirkusza című tv-sorozat is.KultOrigoÍgy bolondoznak együtt a Trónok harca sztárjai http://www.life.hu/sztarok/20150921-a-tronok-harca-sztarjai-az-emmy-galan-alltak-ossze-egy-kozos-szelfire.htmlElindult a díjátadó szezon, így a következő hónapokban igen pörgős élete lesz a sztároknak. Az első nagyobb esemény a vasárnap este megrendezett Emmy-gála volt, amelyen a Trónok harca stábja rekordszámú, 12 díjat vehetett át. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.