A reggae, ska, punk és a latin stílusokat vegyítő zenekar, szombat este A Dal nézőit szórakoztatja dinamikus előadásával, a második elődöntőben.

A Jó óó-jóó-jo-jo-de jó  lesz A Dal szombat esti második elődöntőjének extraprodukciója. A 10 éve alakult vas megyei zenekar ma már minden hazai fesztivál garantált fellépője. A 2015-ös Nagy-Szín-Pad! díj megnyerésével ők képviselték Magyarországot a 30. Eurosonic Fesztiválon, ahol teltházas koncertjük után a közönség letérdelt az Ocho Macho zenekar előtt.

Ocho MachoForrás: Facebook/OCHO MACHO
Ők lépnek fel a 2. elődöntőben
Szombaton este a második elődöntőben a következő versenyzőket láthatjátok A Dal színpadán: C.E.T., Gáspár Laci, Group'N'Swing, Karmapolis & Szécsi Böbe, Kállay Saunders Band, Maszkura és a Tücsökraj+ Sika Finuccsi, Oláh Gergő, Passed, Patai Anna és Vásáry André.

"Megtiszteltetés számunkra, hogy A Dal 2016 zenei szerkesztői ránk gondoltak, mint extra produkcióra. Azon leszünk, hogy a fellépésünk alatt átadjuk a nézőknek a 'huppogás' érzést, és néhány percig egy nyári fesztiválon érezzék magukat” – nyilatkozták az Ocho Macho zenekar tagjai. A szombat esti fellépéshez a Fonogram-díjas rapper, Deniz is csatlakozik vendégfellépőként.