Twin Peaks akkor és most: nézd meg, mennyit változtak a szereplők!

fotó Twin Peaks sorozat szereplő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Twin Peaks a 90-es évek egyik legsikeresebb amerikai televíziós sorozata volt, melyet David Lynch és Mark Frost neves rendezők készítettek. Bár eltelt több mint 20 év, a sorozat sikere még mindig töretlen.

A Laura Palmer meggyilkolásáról szóló sorozat sokaknak emlékezetes maradt. A Twin Peaks újítást hozott a sorozatkészítés történetében. A karaktereket remekül választották ki a film készítői. A hírek szerint már a folytatás is úton van, melyről egy plakát is felkerült a világhálóra: a sorozat 2017-ben újraindul, a sztori 25 évvel később játszódik a Showtime-on. Mi addig is megmutatjuk nektek, mennyit változott a jóképű Bobby, vagy a tinilányok akkori plátói szerelme, Cooper ügynök.

/1608/Ennyi201685154329
Unatkozol? Vedd nyakadba a várost, és merülj el az izgalmakban http://www.life.hu/kult/20160804-kulturalis-programajanlo-augusztus-4-7.htmlMozi, színház, és érdekes előadás is szerepel a listán, úgyhogy bárki megtalálja a kedvére valót a következő összeállításunkban. Nem kell bezárkoznod, hiszen a jó idő közeledtével egyre több szabadtéri program vár rád, főleg a belvárosban. Vedd elő a naptárad, és írd be a következő eseményeket. KultOrigoMagyART! Egy magyar videoklip mindenkit letiport a párizsi fesztiválonhttp://www.life.hu/kult/20160801-egy-magyar-videoklip-mindenkit-letiport-a-parizsi-fesztivalon.htmlA Wonderland címmel tavaly megjelent könyvhöz kapcsolódó kisfilm óriási sikert aratott Párizsban. A rendezők, Angyalosy Eszter és Szőke Dániel jutalmul megkapták a Paris Art and Movie Award díjat. KultOrigoA ma 97 éves Bálint gazda még most is aktívhttp://www.life.hu/kult/20160728-balint-gazda-betoltotte-a-97-eletevet-meg-most-is-aktivan-dolgozik.htmlNem véletlen, hogy Bálint gazda, az ország kertésze így szereti a növényeket. Kiskorától fogva a mezőgazdaság szeretetére és ismeretére nevelték. Szinte egész életében ezzel foglalkozott, 97 évesen sem tud leállni. KultFotó: Szabó Balázs/Life.huPikáns felvételen Tóth Andihttp://www.life.hu/kult/20160726-a-valotarsak-sorozatban-pikans-felvetelen-toth-andi-az-x-faktor-gyoztese.htmlPikáns jelenetben forgat az X-Faktor felfedeztettje, Tóth Andi, aki a Válótársak című sorozat legújabb évadában tűnik majd fel. KultOrigoPaul Potts: "Nem akarok érzelmileg túlterhelt lenni" http://www.life.hu/kult/20160718-paul-potts-interju-a-sztar-sokaig-onbizalom-hianyos-volt-az-elso-britain-s-got-talent-nyertese.htmlA 45 éves énekes a "sztárélet" előtt az anyagi csőd szélén állt. Miközben felesége a végrehajtóktól rettegett, a férfi feldobott egy aprópénzt. Fej vagy írás? Úgy döntött, ha fejet mutat az érme, benevezi magát az éppen akkor induló televíziós tehetségkutató vetélkedőbe. Így lett. Ma már elismert művész, aki az első Britain's Got Talent nyerteseként került a köztudatba. Hamarosan hazánkba érkezik, hogy a Szegedi Szabadtéri Játékok egyik fellépője legyen. KultAFP4 film, amiben nagyon szexi volt a ma szülinapos Harrison Fordhttp://www.life.hu/kult/20160712-harrison-ford-szuletesnapos-4-film-amiben-nagyon-szerettuk.htmlNem olyan jóképű, mint Brad Pitt, és nincs olyan álomteste, mint Gerard Butlernek, Harrison Fordért mégis rajonganak a nők. Természetesen mi is ebbe a táborba tartozunk, és 74. születésnapjára össze is szedtük azt a 4 filmjét, amiben szerintünk a legszexibb volt a színész. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.