Tavasszal mutatják be a Dirty Dancing remake-jét

Forrás: Twitter/rogersandcowan -
Jennifer Grey Dirty Dancing Patrick Swayze
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Május 24-én mutatják be Amerikában a Dirty Dancing remake-jét. A rajongók jó ideig nem voltak oda az új szereplőktől, de a filmplakát láttán ez változhat.

Babyt Abigail Breslin, Johnnyt pedig Colt Prattes alakítja majd, akik a promóképeken nagyon hasonlítanak az eredeti film szereplőire.

Tavasszal mutatják be a Dirty Dancing remake-jét Forrás: Twitter/rogersandcowan

Abigail Breslin és Colt Prattes Forrás: AFP

Aki látta a filmet, örökre megőrzi magában azt a jelenetet, amikor Patrick Swayze a magasba emeli Babyt, miközben a Time of My Life című sláger szól. A színésznő korábban néhány titkot is elárult kultikus képsorokról.

"Összesen egyszer csináltam meg a forgatás napján. Sosem próbáltuk el előtte, és azóta sem veselkedtem neki újra. Nem is értem, hogy azok a nők, akik utánozták a mutatványt, hogy merték rábízni magukat a táncpartnereikre. Én Patrick Swayze kivételével senki másban nem bíznék" – mesélte a színésznő.

Forrás: Youtube

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.