Elhunyt David Michener, akinek világhírű rajzfilmeket köszönhetünk

Forrás: Thinkstock -
David Michener haláleset Walt Disney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghalt David Michener, a Walt Disney egykori munkatársa, akinek több rajzfilm mellett a Robin Hoodot is köszönhetjük.

David Michener 85 éves korában, a Los Angeles-i otthonában hunyt el. Rengeteg klasszikusnak számító Disney-mese készítésében vett részt. Fő művei a Basil, a híres egérdetektív, a Robin Hood és az Oliver és társai, de dolgozott a 101 kiskutyán, a Dzsungel könyvén, a Csipkerózsikán és a Micimackón is - írta az Origo.

Óriásiak lettek Horváth Éva mellei: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180505-oriasiak-lettek-horvath-eva-mellei-foto.htmlA modell teste igencsak megváltozott, mióta édesanya lett. TV + SztárokOrigoMár nem énekel a Fiesta együttesben Szandi nővére, Pintácsi Vikihttp://www.life.hu/sztarok/20180505-mar-nem-enekel-a-fiesta-egyuttesben-szandi-novere-pintacsi-viki.htmlKedden még fellépése volt, ma pedig már nem énekel a Fiesta együttesben Szandi nővére, Pintácsi Viki.TV + SztárokOrigoÍgy szerezte Rubint Réka a szeme alatt húzódó sérülést: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180505-igy-szerezte-rubint-reka-a-szeme-alatt-huzodo-serulest-video.htmlA jó megfigyelők észrevehették már, hogy Rubint Réka egyik szeme alatt sérülés látható, ennek eredete derült most ki a Vigyázat, szülővel vagyok! című műsorban. TV + Sztárok--Kulcsár Edina és Csuti ügyvédhez fordultak Berki Krisztián miatt: nem fizette ki őket a celebhttp://www.life.hu/sztarok/20180505-kulcsar-edina-es-csuti-ugyvedhez-fordultak-berki-krisztian-miatt.htmlBerki Krisztián megígérte Ázsia Expresszes versenytársainak, ha győzelemhez segítik, részesednek a fődíjból. A pénzt azonban nem fizette még ki a celeb, Kulcsár Edina és Csuti pedig megelégelték a hazudozást: ügyvédhez fordultak. TV + SztárokRubint Réka elárulta, miért volt duci gyerekkorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180505-rubint-reka-elarulta-miert-volt-duci-gyerekkoraban.htmlA Vigyázat, szülővel vagyok! stúdiójában elképesztő dologra derült fény: Rubint Réka elárulta, melyik élelmiszereknek nem tudott ellenállni kiskorában. Szerinte meg is lett az eredménye...TV + SztárokOrigoIszak Eszti szakmát válthttp://www.life.hu/sztarok/20180505-iszak-eszti-szakmat-valt.htmlAz egykori műsorvezető és divattervező, Iszak Eszter hamarosan szakmát vált. A Miss Balaton szépségverseny egyik mentoraként is dolgozó Eszti a Life.hu-nak elmondta, hogyan tervezi a karrierjét a jövőben.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.