A Madách Színház közölte, mikor lesz Paudits Béla temetése

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
Madách Színház temetés Paudits Béla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Paudits Béla temetéséről közölt részleteket a Madách Színház. Kiderült, mikor és hol lesz a búcsúztató. 

Paudits Béla 68 évesen távozott az élők sorából, de már évek óta betegeskedett, agyi infarktusa után azonban nem tudott felépülni. A különös tehetségű színészt rengeteg rajongó, kolléga és barát gyászolja, sokan szeretnének majd tőle végső búcsút venni.

Kiderült, mikor temetik Paudits Bélát Forrás: MTI/Kollányi Péter

A Madách Színház ezért közölt részleteket a művész temetésével kapcsolatban. Kiderült, hogy Paudits Bélát a Farkasréti temetőben helyezik majd végső nyugalomra, búcsúztatója pedig szintén ott lesz a Makovecz-ravatalozóban június 28-án, 9.45-kor.

Paudits Bélát lánya még meg tudta látogatni a kórházban, utána távozott a színész


Paudits Béla hosszú betegeskedés után távozott az élők sorából, az agyi infarktust már nem tudta leküzdeni. Utoljára azonban még el tudott búcsúzni egyetlen gyermekétől, lánya a kórházban látogatta meg, ezután halt meg a színművész. Olvasd el erről a Life.hu cikkét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.