Benedek Miklós: "Képes lennék megújulni, ha volna rá módom"

színész vallomás megújulás Benedek Miklós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész-rendező az utóbbi években nagyon keveset szerepel, pedig szeretne. Benedek Miklós erről az ATV Spirit Húzós című műsorában mesélt Rónai Egonnak.

A színész nem titkolta, hogy nincs megelégedve a szakmájával, a színészekkel, az írókkal, a rendezőkkel, sőt, a közönséggel sem. -írja a Blikk.

"Elfelejtettek játszani, elfelejtették a színészetet, elfelejtettek beszélni. Ma már teljesen mindegy, hogy egy televízióban pösze egy bemondó vagy nem pösze, teljesen mindegy, hogy mit mond...Már az ötödik mondat után valaki színésznő, sztár, celeb és nem tudom, micsoda."

Öt év kihagyás után, idén az ATV nézői dönthetik el, hogy kik legyenek azok a művészek, akik méltóak a „Halhatatlan" jelzőre. A szavazatok alapján kategóriánként két-két művésszel bővül majd a Halhatatlanok Társulata: Benedek Miklós is a jelöltek között van.

"Borzasztóan, rettenetesen keserű vagyok ettől (...) Képes lennék megújulni, ha volna rá módom, de most jó pár éve nem találnak vagy találok, vagy találtatnak velem olyan szerepeket, amikben meg tudnék." - tette hozzá a színész.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.