Nicole Richie könyv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nicole Richie kiváló ízléssel rendelkezik a könyvek terén. Íme, az 5 könyv amit feltétlen el kell olvasnod!

Margaret Atwood – Testamentumok

A Szolgálólány meséjének zseniális folytatásában az ünnepelt kanadai író, Margaret Atwood választ ad azokra a kérdésekre, amelyek évtizedek óta gyötrik az olvasókat. A regény még megjelenése előtt felkerült a Booker-díj hosszúlistájára, ahol a szerző már hatodszorra szerepel, és 2000-ben el is nyerte a díjat A vak bérgyilkossal.

Delia Owens - Ahol a folyami rákok énekelnek

Delia Owens biológusnő első regényében, az Ahol a folyami rákok énekelnekben szívszorító s egyben izgalommal teli módon jelenik meg az ember és természet egysége; a lápi növényzet és a madarak szárnyának csapkodása közt pedig egy krimi és egy szerelmi történet szálai fonódnak össze. Nem csoda, hogy a mű rohamosan bestsellerré.

Elie Wiesel – Az éjszaka

Az 1933. évi náci hatalomátvételkor ezerévesnek kikiáltott német Harmadik Birodalom ekkor lépett utolsó, tizenkettedik esztendejébe, és az utolsókat rúgta. Erőteljes és természetesen rettentő gonosz rúgások voltak. 1944-ben a német hadak megszállták Magyarországot, s Hitler egyik legbuzgóbb hívének, Eichmannak az irányításával megkezdődött és iszonyatos végkifejlettel be is fejeződött a zsidók deportálása a magyar vidékről. Amelyhez akkor Máramarossziget is tartozott. Innen deportálták sokadmagával az akkor tizenöt esztendős Eliezert.

Jeannette Walls - Az üvegpalota

Jeanette Walls személyes élményeit elmesélő története annak példázata, hogy minden nehézség ellenére lehetséges érvényesülni, és súlyos hiányosságok ellenére is elképesztő ereje lehet annak, ha egy család összefog.

Yaa Gyasi – Hazatérés

A szövevényes történet a 18. századi Ghánában játszódik, ahol Maamét fanti harcosok elrabolják a falujából. Sikeres szökése után egy kislányt hoz világra, akit viszont kénytelen hátrahagyni. Hazatérve egy ashanti harcos harmadik felesége lesz, és ismét kislánynak ad életet. A két gyermek sorsa egészen más utat vesz, a történet pedig leszármazottaik életét követi nyomon egészen napjainkig.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.