Itt a dátum! Ekkor rendezik meg az idei Paloznaki Jazzpikniket

Forrás: Facebook/Paloznaki Jazzpiknik -
Paloznaki Jazzpiknik fesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Összeállt a Paloznaki Jazzpiknik idei programja: augusztus 20. és 22. között a nemzetközi sztárok mellett több mint 40 magyar fellépő várja a közönséget.

Az idei eseményt a járványhelyzet miatt az eredetileg tervezettnél később, és a legnagyobb körültekintés mellett rendezik meg, nagy hangsúlyt fektetve a látogatók biztonságára - hangsúlyozta Valde Orsolya fesztiváligazgató a programot beharangozó szerdai budapesti sajtótájékoztatón.

Paloznaki Jazzpiknik Forrás: Facebook/Paloznaki Jazzpiknik

Az idei nemzetközi fellépők között lesz Randy Becker hatszoros Grammy-díjas trombitás, a De Phazz, Mario Biondi, Candy Dulfer és a Kraak & Smaak Live Band. A magyar előadók közül a Mörk, a Stinky Bugs, Gyémánt Bálint, a Sárik Péter Trió és Pátkai Rozina is színpadra lép.

Idén a Jazzpiknik bevételének egy részével az Együtt az Autistákért Alapítványt támogatják - hangzott el a sajtótájékoztatón.

Forrás: MTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.