Julia Roberts és Denzel Washington Netflix-thrillerben szerepel újra együtt

Julia Roberts Denzel Washington Netfix
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy thrillerben szerepel újra együtt több mint 25 év után Julia Roberts és Denzel Washington. A Leave The World Behind című, hamarosan megjelenő regényből a Netflix számára készül film - értesült a Deadline.com hollywoodi hírportál.

Rumaan Alam könyvét a HarperColins leányvállalata, az Ecco adja ki ősszel. A Deadline.com forrásai szerint a Netflix hétszámjegyű összeget fizetett a licitharcban a megfilmesítés jogáért. Alamnak ez a harmadik kötete a The Rich and Pretty és a That Kind of Mother után.

A Leave The World Behind, amelyből a forgatókönyvet a film rendezője, Sam Esmail írja, egy felbolydult világban játszódik. Egy vakációzó fehér család és a nyaralóját nekik kiadó fekete család kerül egy fedél alá, minden információtól elvágva. A külvilág félelmetes felfordulása, valamint a társadalmi és faji különbségek miatt rövidesen elszabadulnak az indulatok.

Julia Roberts és Denzel Washington A Pelikán ügyirat című thrillerben játszott együtt a filmvásznon. A színésznő Esmaillal is dolgozott már a Homecoming című Amazon-sorozaton.
A Netflix jelentős összegeket fektet be készülő produkciókba: épp a napokban jelentették be, hogy Joe és Anthony Russo (Bosszúállók: Végjáték) megrendezi számukra a The Gray Man című Mark Greaney-regényt, amelyből siker esetén akár egy filmsorozat is születhet. A film főszerepeire Ryan Goslingot és Chris Evanst kérték fel. A produkció költségvetését csaknem 200 millió dollárra (61 milliárd forintra) tervezik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.