Megújult az Origo - új, modern köntöst kapott az ország vezető online portálja

Forrás: Origo -
online modern megújulás Origo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
22 évvel ezelőtt, az online világ hőskorában indult útjára, a mára már piacvezető Origo hírportál. Az elmúlt két évtized alatt több változáson esett át, ám 2020.szeptember 8-tól új köntösben látható, teljesekörű modernizáláson esett át.

Az Origo főoldala változott elsősorban, megnövekedett az oldal hasznos részének felülete. Az új oldal több mint húsz százalékkal szélesebb, így áttekinthetőbb és könnyebben kezelhető lett. A keresés is változott, ezentúl ha valaki konkrét cikket keres, annak nagy segítség lesz, hogy az újratervezett kereső segítségével könnyebben tud a hírek között böngészni, az adott témáról szóló cikkek kiválogatása is leegyszerűsödik.

Origo újat mutatunk Forrás: Origo

"A rovataink továbbra is ugyanabban a rendszerben működnek, mint amit eddig megszoktak az olvasóink, a rovatok aloldalán minimális változások történtek. Az Origo írói továbbra is a megszokott minőségben igyekeznek tudósítani Magyarország és a nagyvilág híreiről, újdonságairól a hét minden napján, a nap minden órájában" - tudatta a hírt az Origo.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.