Gyönyörű feldolgozásban hallgathatjuk meg a legszebb karácsonyi dalainkat

Patocska Olivér karácsony feldolgozás dal OliverFromEarth!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ByTheWay fiúcsapat egykori tagja, Patocska Olivér énekes-dalszerző és állandó zenésztársa, Barabás Dávid, valamint Kovács Gyopár színésznő együtt álmodták újra a legnépszerűbb karácsonyi dalokat. A swing hangszerelésű feldolgozásokkal garantáltan ünnepi hangulatba kerülhetünk.

Az OliverFromEarth, vagyis Patocska Olivér és állandó zenésztársa, Barabás Dávid Kovács Gyopár színésznővel kiegészülve újraértelmezték és swing stílusban áthangszerelték Magyarország kedvenc, tradicionális karácsonyi dalait, egyebek mellett a Pásztorok, pásztorok, a Mennyből az angyal vagy éppen a Kiskarácsony, nagykarácsony című dalokat.

Patocska Olivér Forrás: Facebook/Oliver From Earth

Ezek a közkedvelt szerzemények sokféle változatban meghallgathatóak az interneten, de tapasztalataim szerint sokszor rossz minőségben vagy nem éppen ünnepi hangszerelésben. Mi a swing stílust éreztük a karácsonyi hangulathoz méltónak,

Kovács Gyopár Forrás: Kocsor Dénes

Azért őt kértük fel, mert tudtuk, hogy őszintén tudja képviselni azt a karácsonyi hangulatot, az örömöt és szeretetet, amit ezek a dalok hordoznak és amit ezzel a lemezzel mi is szeretnénk átadni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.